تحولات منطقه

۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵
کد مطلب: ۱۱۲۵۸۰۵

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن قیمت تمام شده هرکیلو تخم مرغ را ۲۰۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با توجه به عرضه تخم مرغ کمتر از نرخ تمام شده، مرغداران روزانه با زیان ۲۵۰ هزارمیلیارد تومانی روبرو هستند.

زیان روزانه ۲۵۰ هزار میلیارد تومان به مرغداران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: حذف ارز ترجیحی، شوک سرمایه در گردش به صنعت وارد کرده و از طرفی افزایش ۳.۵ برابری قیمت محصول و کاهش قدرت خرید خانوار، مشکلاتی را ایجاد کرده است.

وی قیمت هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری را ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: علی رغم آزادسازی قیمت ها، سازمان دامپزشکی و معاونت بازرگانی به صورت شفاهی و غیرقانونی از صادرات و خرج محصول از کشور جلوگیری کردند که این امر منجر به کاهش قیمت محصول و حذف گله ها شده است.

کاشانی ادامه داد: پشتیبانی امور دام تخم مرغ هایی که ۷ ماه گذشته از مرغداران خریداری کرده، هنوز پولش را پرداخت نکرده و در نهایت عدم تعهد بی اعتمادی به آینده تولید ایجاد کرده است.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن قیمت تمام شده هرکیلو تخم مرغ را ۲۰۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با توجه به عرضه تخم مرغ کمتر از نرخ تمام شده، مرغداران روزانه با زیان ۲۵۰ هزارمیلیارد تومانی روبرو هستند.

به گفته وی، تولید تخم مرغ در چندماه گذشته بدلیل بی توجهی پشتیبانی امور دام و معاونت بازرگانی دچار آسیب شده است و بارها هشدار داده ایم که تکانه ها حتی کوچک صدمات جبران ناپذیری به صنعت وارد می شود.

کاشانی تولید ماهانه تخم مرغ را ۱۱۵ هزارتن اعلام کرد و گفت: با احتساب تولید داخل، پتانسیل صادرات ماهانه ۱۰ هزارتن به بازارهای هدف وجود دارد و از ابتدای سال ۸۵ هزارتن تخم مرغ به بازارهای هدف صادر شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha