تحولات منطقه

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به همراهی گسترده بازنشستگان و مردم با نظام، گفت: طرح همسان‌سازی حقوق را با حمایت‌های استثنایی پیش برده‌ایم.

طرح همسان‌سازی حقوق را با حمایت‌های استثنایی پیش برده‌ایم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

احمد میدری، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود: در وقایع دی اخیر همراهی نکردن مردم با خواسته بیگانگان قابل توجه است. بین اعتراضاتی که در شرایط تورمی و تغییرات نرخ ارز و اتفاقاتی که افتاد تفاوت وجود دارد. اعتراض به کاهش قدرت خرید در همه دنیا مرسوم است اما در ادامه به صورت سازملن یافته و طراحی شده اتفاقاتی افتاد که زیبنده مردم ما نبود.

میدری در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات عملی دولت اشاره کرد و گفت: در حوزه بازنشستگان، با همراهی سازمان‌های مربوطه، طرح همسان‌سازی حقوق را با حمایت‌های استثنایی پیش برده‌ایم. همچنین، موضوع بانک رفاه با گرفتن مجوزهای لازم از سران قوا و رهبر انقلاب در دستور کار قرار دارد. اگرچه نگرانی‌هایی در این مسیر وجود داشته، اما خوشبختانه با همراهی بازنشستگان و کارگران، ساختارهای لازم در حال تقویت است.

وی از افزایش سرمایه و بهبود وضعیت درمان بازنشستگان خبر داد و افزود: آیین‌نامه مربوط به درمان بازنشستگان، همین هفته در دولت مورد بحث قرار گرفت. بر اساس این مصوبه، بند مربوط به حضور پزشکان وزارت بهداشت در سازمان تامین اجتماعی اجرایی می‌شود تا مسائل درمانی با سرعت و کیفیت بیشتری پیگیری شود.

وزیر تعاون با اشاره به برگزاری جلسات مستمر با حضور رئیس‌جمهور و مسئولان ذی‌ربط، خاطرنشان کرد: این جلسات هفتگی با تمرکز بر مسائل سلامت و افزایش امنیت درمانی برگزار می‌شود و نشان‌دهنده عزم دولت برای رفع مشکلات و ارتقای سطح خدمات به مردم، به ویژه جامعه بازنشستگان و کارگران است.

وی در بخش مربوط به سلامت بازنشستگان بیان کرد: برنامه‌های سلامت بازنشستگان کاملاً به وضعیت درآمدی آنان وابسته است و هدف ما گسترش پوشش خدمات و ارتقای سطح حمایت‌ها به حداقل استانداردهای قابل قبول است. در همین راستا، هفته گذشته بحث مهم مسکن بازنشستگان به طور جدی در دستور کار قرار گرفت.

میدری با ابراز شگفتی از نقش پیشگامانه‌ کارفرمایان در این زمینه افزود: نکته قابل تأمل این است که کارفرمایان به صورت داوطلبانه پیشقدم شده‌اند و هفته آینده جلسات تجدیدنظر در سیاست‌های حمایتی برگزار خواهد شد. مجموعه اقدامات عملی برای بازنشستگان به زودی اجرایی می‌شود.

وزیر کار در ادامه با اشاره به تحریم‌ها و فشارهای خارجی تأکید کرد: متأسفانه به دلیل محدودیت‌های ناشی از این فشارها، سرعت اجرای برخی برنامه‌ها کاهش یافته است. اما ایران همواره آماده مذاکره در شرایط عادلانه بوده است. آنچه اکنون ضرورت دارد، ادامه راه استقامت و پایداری است که ملت ایران تاکنون با قدرت طی کرده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha