تحولات منطقه

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: سهمیه آرد نانوایی‌های متخلف قطع و به واحدهایی اختصاص داده می‌شود که به‌صورت شبانه‌روزی در حال پخت و تامین نان مردم هستند.

هشدار اتاق اصناف به نانوایان متخلف؛ سهمیه آردتان قطع می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف ایران درباره تامین آرد نانوایی‌ها، اظهار کرد: مشکلی در تامین آرد نانواها وجود ندارد و روند تخصیص آرد به تمامی مراکز استانها و شهرهای مسافرپذیر انجام شده است.

وی با بیان اینکه هیچ مشکلی از لحاظ تخصیص آرد نداریم، گفت: در حال حاضر تخصیص و تامین آرد به هر میزانی که نانوا پخت کند در دستورکار است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

نوده فراهانی تصریح کرد: همچنین نانوایی‌ها می‌توانند در صورت تمام شدن سهمیه آرد روزانه، از سهمیه روز بعد خود استفاده کنند. با نانوایی‌هایی هم که از پخت نان خودداری و یا تعطیل کنند، برخورد می‌شود.

رئیس اتاق اصناف ایران ادامه داد: سهمیه آرد نانوایی‌های متخلف قطع و به واحدهایی اختصاص داده می‌شود که به‌صورت شبانه‌روزی در حال پخت و تامین نان مردم هستند.

وی همچنین تاکید کرد: نانوایی‌ها باید میزان پخت و سهمیه آرد خود را در سامانه نان ثبت کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha