تحولات منطقه

دانشگاه صنعتی اصفهان اعلام کرد که در پی حمله ضدبشری که به یکی از پژوهشکده‌های دانشگاه صورت گرفت، خسارت به چندین ساختمان دیگر وارد شده و منجر به مجروح شدن سطحی چهار نفر از کارکنان این دانشگاه شده است.

مجروع شدن ۴ نفر از کارکنان دانشگاه صنعتی اصفهان در پی حمله دشمن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین و براساس اطلاعیه روابط‌ عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان در روز یکشنبه ۹ فروردین، حوالی ساعت ۱۴:۰۰ روز ۹ فروردین، دانشگاه صنعتی اصفهان برای دومین بار، هدف حمله وحشیانه هوایی متجاوزان صهیونیستی آمریکایی، قرار گرفت.

بر اساس گزارش‌های اولیه، در اثر این حمله ضدبشری که به یکی از پژوهشکده‌های دانشگاه صورت گرفت، خسارت به چندین ساختمان دیگر وارد شده و منجر به مجروح شدن سطحی چهار نفر از کارکنان دانشگاه شده است.

بررسی میزان دقیق خسارات و جزئیات بیشتر این حادثه همچنان ادامه دارد.

ششم فروردین هم دشمنان دانش و پیشرفت ملت ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان را هدف حملات وحشیانه خود قرار داده بودند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha