تحولات منطقه

دو پروژه بزرگ‌مقیاس با مجموع ۲۳۰۷ واحد مسکونی در فاز سه شهر جدید گلبهار آغاز شد.

پیشرفت عملیات ۲۳۰۷ واحد نهضت ملی مسکن در فاز سه گلبهار
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، فرماندار شهرستان گلبهار از آغاز عملیات تجهیز کارگاه و تداوم اجرای مجموعه پروژه‌های نهضت ملی مسکن در فاز سه شهر جدید گلبهار خبر داد و اعلام کرد: هم‌اکنون دو پروژه بزرگ‌مقیاس با مجموع ۲۳۰۷ واحد مسکونی در اراضی این فاز در حال اجراست.

وی با تشریح جزئیات افزود: در اراضی ۵۳ هکتاری فاز سه، عملیات تجهیز کارگاه پروژه ۱۱۹۶ واحدی توسط شرکت عمران و با اجرای قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده است. این پروژه در قالب ۱۱۶ بلوک پنج‌طبقه و با زیربنای تقریبی ۹۰ مترمربع برای هر واحد در مرحله آماده‌سازی جهت ورود به عملیات اصلی قرار دارد.

فرماندار همچنین به روند اجرای پروژه ۱۱۱۱ واحدی نهضت ملی مسکن در اراضی ۳۵ هکتاری همین فاز اشاره کرد و گفت: این پروژه شامل ۱۰۱ بلوک ۱۱ واحدی بوده و توسط شرکت ساختمانی سابیر بین‌المللی در مراحل قالب‌بندی و آرماتوربندی فونداسیون در حال پیشرفت است.

وی با تأکید بر اینکه شرکت عمران مسئولیت مستقیم ساخت و تحویل این ۲۳۰۷ واحد را بر عهده دارد، تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌ها نباید صرفاً به احداث واحدهای مسکونی محدود شود. در کنار ساخت مسکن، خدمات زیربنایی و روبنایی نیز باید به‌صورت هم‌زمان دیده و اجرا شود تا ساکنان آینده این مجموعه‌ها با کمبود امکانات مواجه نشوند.

فرماندار گلبهار خاطرنشان کرد: پیش‌بینی و احداث فضاهای عمومی از جمله مدرسه، مسجد، اماکن ورزشی، پارک و سایر نیازهای خدماتی و شهری باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم علاوه بر دریافت واحد مسکونی، از امکانات کامل و مناسب زندگی نیز برخوردار شوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha