تحولات منطقه

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در تازه‌ترین لفاظی‌های خود علیه رهبر کاتولیک‌های جهان مدعی شده که با مواضعش «بسیاری از کاتولیک‌ها را به خطر انداخته است».

حمله تازه ترامپ به پاپ؛ «مواضع او کاتولیک‌ها را به خطر انداخت»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، گاردین نوشت، تازه ترین انتقادهای ترامپ علیه پاپ در آستانه سفر مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا به واتیکان مطرح شده است.

این اتهامات دو روز قبل از سفر روبیو به واتیکان برای دیدار با لئو در تلاش برای کاستن از تنش ها بین رئیس جمهوری آمریکا و پاپ متولد شیکاگو به دلیل محکومت جنگ آمریکا و رژیم اسرائیل علیه ایران مطرح شده است.

ترامپ در مصاحبه با مجری رادیوی آمریکایی مدعی شد: پاپ درباره این موضوع صحبت می کند که مساله ای نیست ایران سلاح هسته ای داشته باشد اما من فکر نمی کنم این چندان خوب باشد.

وی افزود: من فکر می کنم که او با این سخنان بسیاری از مردم و کاتولیک ها را به خطر انداخت.

به‌گزارش قدس، پاپ لئو از جمله مقامات اروپایی است که طی دو ماه اخیر همواره مخالف مواضع جنگ‌طلبانه واشنگتن بوده و بارها صراحتا مواضع خود را اعلام کرده و تاکید داشته که« هیچ دلیلی نمی‌تواند ریختن خون بی‌گناهان را توجیه کند. خداوند هیچ درگیری نظامی را برکت نمی‌دهد.هرکس پیرو مسیح است، هرگز در کنار کسانی نمی‌ایستد که دیروز شمشیر می‌کشیدند و امروز بمب می‌اندازند.»

این مواضع همواره با لفاظی‌های ترامپ علیه وی همراه بود؛ ترامپ ضمن اینکه پاپ را فردی ضعیف خوانده تصویری تولید شده توسط هوش مصنوعی را به اشتراک گذاشت که خود را به عنوان شخصیتی شبیه به عیسی مسیح نشان می‌ داد. وی سپس آن را حذف کرد و گفت که در واقع تصویری از او به عنوان یک پزشک بوده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha