تحولات منطقه

وزیر خارجه فرانسه تاکید کرد که بازگشایی تنگه هرمز یک اولویت اصلی است ما نمی‌خواهیم هزینه جنگی را که، جنگ ما نیست بپردازیم.

فرانسه: نمی‌خواهیم هزینه جنگی را که، جنگ ما نیست بپردازیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، ژان نوئل بارو وزیر خارجه فرانسه با تاکید بر لزوم بازگشایی تنگه هرمز و تردد در آن، اعلام کرد: بازگشایی تنگه هرمز یک اولویت اصلی است ما نمی‌خواهیم هزینه جنگی را که، جنگ ما نیست بپردازیم.

وزیر خارجه فرانسه از درخواست پاریس از شورای امنیت برای برگزاری نشستی درباره لبنان خبر داد.

وی در ادامه در خصوص تنگه هرمز گفت که بازگشایی تنگه هرمز یک اولویت اصلی است ما نمی‌خواهیم هزینه جنگی را که، جنگ ما نیست بپردازیم.

وزیر خارجه فرانسه در ادامه در همسویی با آمریکا مدعی شد: تنگه هرمز در آب‌های بین‌المللی قرار دارد و باید بازگشایی و تردد در آن بدون پرداخت عوارض یا باجگیری تضمین شود.

وزیر خارجه فرانسه همچنین ادامه داد: ایران و آمریکا برای پایان دادن به جنگ، باید تمام تلاش خود را در راستای دستیابی به یک توافق به کار گیرند.

به‌گزارش قدس، پیش از این هم فرانسه بارها اعلام کرده بود که جنگ آمریکا علیه ایران جنگ ما نیست. کاترین وترین، وزیر نیروهای مسلح فرانسه اخیرا اعلام کرده بود که جنگ آمریکا و ایران جنگ ما نیست و ما نقشی در آن نداریم.

وی افزود: کسی از رئیس‌جمهور ترامپ نخواسته بود که این جنگ را علیه ایران آغاز کند.

این مقام فرانسوی گفته بود: یکی از دشواری‌های وضعیت کنونی، فقدان یک استراتژی روشن از سوی آمریکا برای جنگ است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha