وداع با آقای شهید ایران

قیمت محصولات سایپا در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ عمدتاً بدون تغییر نسبت به روز گذشته اعلام شد.

قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵/ شاهین ۲.۶۶ میلیارد تومان شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، بررسی قیمت محصولات سایپا در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ نشان می‌دهد بازار این خودروها روزی کم‌نوسان را پشت سر گذاشته و محصولات بدون تغییر قیمت نسبت به روز گذشته معامله می‌شوند.

در گروه سهند، مدل S با قیمت یک میلیارد و ۴۳۵ میلیون تومان و سهند E اتوماتیک با نرخ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در بازار حضور دارند. همچنین اطلس S با قیمت یک میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، اطلس GL با یک میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان و اطلس اتوماتیک با یک میلیارد و ۷۷۵ میلیون تومان معامله می‌شوند.

در خانواده ساینا، ساینا S با قیمت یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان و ساینا دوگانه‌سوز با نرخ یک میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شوند. همچنین کوییک RS تنها خودروی این فهرست است که نسبت به روز گذشته کاهش قیمت داشته و با افت ۹ میلیون تومانی به یک میلیارد و ۲۵۶ میلیون تومان رسیده است. کوییک S نیز یک میلیارد و ۲۴۵ میلیون تومان، کوییک GX یک میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان و کوییک GXR یک میلیارد و ۳۱۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده‌اند.

در بخش خودروهای شاهین، شاهین GL با قیمت یک میلیارد و ۹۷۵ میلیون تومان، شاهین G سانروف با نرخ ۲ میلیارد و ۱۱۵ میلیون تومان، شاهین اتوماتیک G با قیمت ۲ میلیارد و ۳۹۵ میلیون تومان و شاهین اتوماتیک پلاس با نرخ ۲ میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان معامله می‌شوند.

پارس نوآ نیز امروز با قیمت ۲ میلیارد و ۲۷۵ میلیون تومان در بازار حضور دارد. در بخش خودروهای تجاری سبک، سایپا ۱۵۱ GX با وجود توقف فروش در کارخانه، در بازار یک میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان قیمت دارد و نسخه پاششی این خودرو نیز با قیمت یک میلیارد و ۱۳۳ میلیون تومان معامله می‌شود.

بررسی قیمت‌ها نشان می‌دهد به جز کوییک RS که با افت ۹ میلیون تومانی همراه شده، سایر محصولات سایپا نسبت به روز گذشته بدون تغییر قیمت در بازار آزاد معامله شده‌اند.

قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵/ شاهین ۲.۶۶ میلیارد تومان شد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • زهرا صحرائی IR ۰۱:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۳
    1 1
    چندین هزار بار ثبت نام کردم ولی هیچ وقت اسمم در قرعه در نیامده آخه باید چکار کنم؟
  • IR ۰۰:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۴
    2 0
    بنظر من دیگه تبتنام نکن که دیگه هم اسمت در نمیاد چون اسمشون در اومده واریزم کردم ۲سال خبری از خودرو نیست