تحولات منطقه

نماینده سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: رقابت ۴۷ هزار و ۵۰۰ داوطلب در خراسان رضوی برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد، روز پنجشنبه همزمان با دیگر نقاط کشور آغاز شد.

آغاز رقابت ۴۷ هزار و ۵۰۰ داوطلب آزمون کارشناسی ارشد در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جواد ساده در حاشیه آغاز آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه رقابت ۴۷ هزار و ۵۰۰ داوطلب در خراسان رضوی برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد، روز پنجشنبه همزمان با دیگر نقاط کشور آغاز شد، اظهار کرد: استان خراسان رضوی با هشت شهرستان شامل مشهد، تربت حیدریه، تربت جام، نیشابور، سبزوار، گناباد، قوچان و کاشمر میزبان این رویداد بزرگ علمی است.

نماینده سازمان سنجش در دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: همچنین کلانشهر مشهد با ۶ حوزه امتحانی، پذیرای نزدیک به ۳۳ هزار و ۸۰۰ داوطلب است که از این تعداد ۵۷ درصد بانوان و ۴۳ درصد آقایان هستند.

وی درباره بزرگترین حوزه آزمونی کشور اظهار کرد: دانشگاه فردوسی مشهد با به‌ کارگیری ۱۲ دانشکده، میزبان ۲۳ هزار و ۲۰۰ داوطلب در سه نوبت آزمونی خواهد بود.

ساده اظهار کرد: ترکیب جنسیتی در این دانشگاه تقریبا به شکل مساوی است، به‌گونه‌ای که ۴۹.۷ درصد داوطلبان را بانوان و ۵۰.۳ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

نماینده سازمان سنجش در دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه آزمون کارشناسی ارشد فردا(جمعه) نیز ادامه دارد، گفت: مجموع داوطلبان شرکت کننده در این آزمون ۶۵۱ هزار نفر بوده که سهم بانوان ۵۴ درصد و آقایان ۴۶ درصد بوده است.

به گفته وی، این آزمون در ۱۶۵ شهر و ۸۸۹ حوزه امتحانی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha