تحولات منطقه

فرماندار تایباد گفت: مسیر حمل مستقیم و یکسره کالاهای ترانزیتی و صادراتی با هدف کاهش توقف و روان‌سازی ناوگان حمل و نقل ایرانی و خارجی در گمرک سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی دوغارون راه اندازی شد.

مسیر مستقیم حمل کالای ترانزیتی و صادراتی در منطقه آزاد دوغارون راه‌اندازی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، حسین جمشیدی روز دوشنبه در ششمین جلسه کمیته هماهنگی مرز زمینی دوغارون با موضوع بررسی عوامل افزایش زمان توقف کامیون‌ها در پارکینگ‌های دولتی و بخش خصوصی این منطقه افزود: این مسیر در چهار لاین برای خروج ناوگان حمل و نقل ایرانی و خارجی حامل کالاهای صادراتی، ترانزیتی و انواع فرآوردهای نفتی به سمت افغانستان طراحی شده است.

وی اظهار کرد: راه اندازی این مسیر نقش زیادی در افزایش شمار خروج کامیون‌ها از پارکینگ‌ها به سمت محدوده سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی دوغارون دارد.

او به توقف چندین روزه کامیون های خالی ایرانی در گمرک شهر هرات و اسلام قلعه افغانستان اشاره کرد و گفت: هم اینک افزون بر هزار و ۵۰۰ دستگاه کامیون ایرانی خالی در صف انتظار ورود به ایران هستند.

فرماندار تایباد تصریح کرد: صفر شدن صف انتظار ورود به ایران از سمت افغانستان و بالعکس، همراهی و تعامل همه دستگاه‌های متولی ۲ گمرک اسلام قلعه و دوغارون را می طلبد.

وی با بیان اینکه کمبود امکانات مورد نیاز در حوزه فعالیت طرف افغان همواره مشکلات این بخش را برای تجار و سرمایه گذاران ایران و افغانستان دوچندان کرده است، گفت: بدون شک فراهم نبودن زیرساخت های لازم در ۲ منطقه مهم اقتصادی افغانستان(هرات و اسلام قلعه)، پیامدها و تبعات زیادی را روانه گذرگاه رسمی دوغارون کرده است.

وی با بیان این که روز گذشته بیش از هزار و ۴۰۰ دستگاه کامیون در ۲ مرز ایران و افغانستان تردد داشته‌اند، گفت: نیروهای امنیتی، مرزبانی و انتظامی با وجود کمبود برخی از امکانات و تجهیزات کنترلی با تمام توان پای کار هستند و وظایف خود را به درستی انجام می دهند که جای قدردانی دارد.

وی در موضوع سفر و ورود زائرین افغانستانی به دوغارون برای شرکت در مراسم اربعین و عزاداری های پایانی ماه صفر در کشور عراق بیان کرد: هنوز هیچ تصمیمی در این رابطه از سوی نهادهای متولی گرفته نشده اما با توجه به تجربیات سالهای گذشته همه زیرساخت ها و امکانات لازم در مرز رسمی دوغارون برای ورود احتمالی آن پیش بینی شده است.

وی اضافه کرد: مشکلات و عواملی که در گمرک شهر هرات افغانستان و اسلام‌قلعه وجود دارد و مانع روان‌سازی فعالیت بخش‌های صادرات، ترانزیت و مسافری در دوغارون می شود، باید احصا شده و به دستگاه‌های متولی این کشور همسایه در چارچوب قانون از سوی مقامات ارشد کشوری و استانی منعکس شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha