جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور اعلام کرد که هماکنون در برخی محورهای منتهی به پایتخت ترافیک سنگین جریان دارد.
سرهنگ سیاوش محبی اظهار کرد: آزادراه قزوین–کرج–تهران در محدوده محمدشهر تا پل کلاک، آزادراه تهران–کرج–قزوین در محدوده حصارک، آزادراه ساوه–تهران در مسیر نسیمشهر تا فیروزبهرام و همچنین محور شهریار–تهران در برخی مقاطع با ترافیک سنگین مواجه هستند.
وی در مقابل از روان بودن تردد در محورهای شمالی کشور خبر داد و گفت: تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت بدون مشکل در جریان است.
محبی همچنین با اشاره به وضعیت جوی افزود: در حال حاضر هیچگونه مداخله جوی در محورهای شمالی کشور گزارش نشده و شرایط تردد در این مسیرها عادی است.
جانشین پلیس راه راهور فراجا از ادامه انسداد محور بندرعباس–لار در محدوده کلمتعلی نیز خبر داد و گفت: رانندگان برای عبور از این مسیر باید از محور جایگزین کهورستان–منبعآب–بندرعباس استفاده کنند.
وی در پایان از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راهها مطلع شوند و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و پرهیز از تخلفات حادثهساز، سفری ایمن داشته باشند.




نظر شما