تحولات منطقه

پیرس مورگان، مجری و روزنامه‌نگار سرشناس بریتانیایی، در واکنش به طرح جنجالی فروش بخشی از سهام جام جهانی، خواستار کناره‌گیری جانی اینفانتینو از ریاست فیفا شد.

انتقاد تند پیرس مورگان از اینفانتینو/ رئیس فیفا باید کنار برود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پیرس مورگان، مجری و روزنامه‌نگار سرشناس بریتانیایی، با انتقاد از طرح جنجالی فروش بخشی از سهام جام جهانی، خواستار کناره‌گیری جانی اینفانتینو از ریاست فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) شد.

طرح فیفا برای واگذاری بخشی از سهام شرکت تجاری مرتبط با جام جهانی با مخالفت گسترده نهادهای فوتبالی، از جمله یوفا، کونکاکاف و شماری از فدراسیون‌های عضو، روبه‌رو شده است.

یوفا پیش‌تر هشدار داده بود که در صورت اجرای این طرح، کشورهای عضو این کنفدراسیون رقابت‌های تحت نظارت فیفا، از جمله جام جهانی، را تحریم خواهند کرد.

مورگان نیز در واکنش به این موضوع در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «فکر می‌کردم جانی اینفانتینو نیروی مثبتی برای فوتبال است، اما اشتباه می‌کردم. رسوایی پرونده فولارین بالوگان به اندازه کافی بد بود، اما تلاش حریصانه و شرم‌آور او برای فروش بخشی از جام جهانی دیگر قابل قبول نیست. او باید برود.»

اظهارات مورگان در حالی مطرح شده است که فیفا ساعاتی پیش اعلام کرد از اجرای طرح واگذاری بخشی از سهام شرکت تجاری مرتبط با جام جهانی صرف‌نظر کرده است.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha