تحولات منطقه

رئیس کمیته فوتسال هیأت فوتبال خراسان رضوی گفت: سارینا زارع و فاطمه عباسی، فوتسالیست‌های خراسان رضوی بعد از عملکرد درخشان در رقابت‌های مختلف، مورد توجه کادر فنی تیم ملی قرار گرفته و به اردوی انتخابی تیم ملی جوانان دعوت شده‌اند.

دعوت فوتسالیست‌های خراسان رضوی به اردوی تیم ملی جوانان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اکبر چلنگری اظهار کرد: سارینا زارع و فاطمه عباسی، فوتسالیست خراسان رضوی به اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال دختران جوان دعوت شدند. این دو بازیکن از جمله بهترین‌های فوتسال استان در رقابت‌هایی بودند که طی ماه‌های گذشته برگزار شد و عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشتند و مورد توجه کادر فنی تیم ملی قرار گرفته و به اردوی انتخابی تیم ملی جوانان دعوت شده‌اند.

رئیس کمیته فوتسال هیأت فوتبال خراسان رضوی با ابراز امیدواری نسبت به حضور این دو بازیکن در ترکیب نهایی تیم ملی، تصریح کرد: امیدواریم این دو ورزشکار بتوانند در این اردو نیز توانایی‌های خود را به نمایش بگذارند و در نهایت جزو گزینه‌های نهایی تیم ملی فوتسال دختران جوان قرار بگیرند.

وی با اشاره به ظرفیت بالای فوتسال بانوان در استان، اظهار کرد: حضور بازیکنان خراسان رضوی در اردوهای تیم ملی نشان‌دهنده استعداد و ظرفیت مناسبی است که در فوتسال استان وجود دارد و امیدواریم با ادامه روند رشد و پیشرفت این بازیکنان، شاهد حضور هرچه بیشتر ورزشکاران استان در تیم‌های ملی باشیم.

چلنگری تأکید کرد: دعوت به اردوی تیم ملی پایان راه نیست، بلکه فرصتی برای بازیکنان است تا با تلاش بیشتر بتوانند جایگاه خود را در جمع ملی‌پوشان تثبیت کنند. امیدواریم سارینا زارع و فاطمه عباسی نیز از این فرصت به بهترین شکل استفاده کنند و با ارائه عملکرد مطلوب، در فهرست نهایی تیم ملی قرار بگیرند و در ادامه بتوانند برای کشورمان افتخارآفرینی کنند.

رئیس کمیته فوتسال هیأت فوتبال خراسان رضوی ادامه داد: بر اساس اعلام فدراسیون فوتبال، اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال دختران جوان از ۲۵ تا ۳۰ مردادماه در تهران برگزار خواهد شد. این اردو زیر نظر فاطمه شریف، سرمربی خراسانی تیم ملی فوتسال دختران جوان، برگزار می‌شود و بازیکنان دعوت‌شده در این مدت به تمرین و ارزیابی خواهند پرداخت.

وی افزود: این اردو در راستای آماده‌سازی تیم ملی فوتسال دختران جوان برای حضور در بازی‌های المپیک جوانان برگزار می‌شود؛ رقابت‌هایی که قرار است آبان‌ماه در سنگال برگزار شود. همچنین تیم ملی فوتسال دختران جوان ایران در مرحله گروهی این رقابت‌ها در گروه B قرار گرفته و باید برابر تیم‌های ایتالیا، کامرون و کاستاریکا به میدان برود.

چلنگری تصریح کرد: حضور دو بازیکن خراسان رضوی در این اردو، در کنار حضور فاطمه شریف به عنوان سرمربی خراسانی تیم ملی، می‌تواند نشان‌دهنده سهم قابل توجه استعدادهای فوتسال استان در ساختار تیم ملی دختران جوان باشد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha