تحولات منطقه

بقائی در واکنش به ادعای سخنگوی سنتکام در رابطه با جنایت ارتکابی در سیریک و اینکه ارتش آمریکا به غیرنظامیان حمله نمی‌کند، در شبکه ایکس نوشت: واقعیت آن‌قدر هولناک است که حتی پروپاگاندای آمریکا هم ادعای هاوکینز را بیان نمی‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه: ادعای سنتکام در حاشا کردن حمله به جشن عروسی در سیریک، دروغی وقیحانه است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعای سخنگوی سنتکام در رابطه با جنایت ارتکابی در سیریک و اینکه ارتش آمریکا به غیرنظامیان حمله نمی‌کند، در شبکه ایکس نوشت: تیم هاوکینز، سخنگوی سنتکام، در انکار جنایت سیریک مدعی است که آمریکا غیرنظامیان را هدف قرار نمی‌دهد. ظاهراً او سوابق رسمی ارتش آمریکا را فراموش کرده است: کاکارک در سال ۲۰۰۲، مُکرَدیب در سال ۲۰۰۴، دِه‌بالا و وِچ‌بَغتو در سال ۲۰۰۸؛ حملات مستند آمریکا در افغانستان و عراق که به کشته‌شدن تعداد زیادی از غیرنظامیان، از جمله زنان و کودکان، انجامید.

وی ادامه داد: ظاهراً او چیز دیگری را هم فراموش کرده است: حتی سریال Homeland، محصول آمریکا، در فصل چهارم حمله یک پهپاد آمریکایی به یک مراسم عروسی در پاکستان را به تصویر کشید؛ حمله‌ای که حدود ۴۰ غیرنظامی را کشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: واقعیت آن‌قدر هولناک است که حتی پروپاگاندای آمریکا هم ادعایی را که هاوکینز امروز مطرح می‌کند، مطرح نکرده است. سیریک داستان نیست. غیرنظامیان واقعی‌اند. قربانیان نیز واقعی‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha