تحولات منطقه

دربی استقلال و پرسپولیس یک غایب آشنا داشت؛ محمدرضا احمدی. در حالی که گزارش این بازی به حسین رضایی سپرده شد، بار دیگر این سؤال مطرح شد که چرا یکی از شناخته‌شده‌ترین صداهای فوتبال مدت‌هاست از قاب تلویزیون دور مانده است؟

محمدرضا احمدی کجاست؟ /  صدای آشنای فوتبال از قاب تلویزیون دور شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمدرضا احمدی سال‌ها یکی از چهره‌های شناخته‌شده گزارشگری فوتبال در صداوسیما بود و برای رسیدن به این جایگاه، مسیر طولانی را طی کرد. با این حال، مدت‌هاست خبری از حضور او در گزارش مسابقات فوتبال نیست و حتی تلاش‌ها برای حضورش در یک پلتفرم نیز در لحظات پایانی به سرانجام نرسیده است.

غیبت احمدی در حالی ادامه دارد که او طی سال‌های فعالیتش توانسته بود صدای خود را به بخشی از خاطرات فوتبالی مخاطبان تبدیل کند. هرچند برخی شوخی‌ها با عبارت‌های خاص او در فضای مجازی شکل گرفته بود، اما نمی‌توان از برند ایجادشده حول نام او به سادگی عبور کرد.

مخاطبان تلویزیونی، به‌ویژه در حوزه فوتبال، به صدا و سبک گزارشگران عادت می‌کنند و حذف چهره‌های شناخته‌شده می‌تواند بخشی از این مخاطبان را به سمت شبکه‌ها، رسانه‌ها و پلتفرم‌های دیگر سوق دهد.

دربی اخیر نیز بهانه‌ای شد تا بار دیگر نام احمدی در فضای فوتبالی مطرح شود؛ به‌خصوص برای هوادارانی که گزارش معروف او از دربی هشتادودوم و جمله «پاس می‌ده یا هت‌تریک می‌کنه» را به یاد دارند.

حالا پرسش اصلی این است که غیبت طولانی محمدرضا احمدی از تلویزیون، تصمیمی موقت است یا او نیز مانند برخی گزارشگران و مجریان شناخته‌شده، عملاً از قاب صداوسیما کنار گذاشته شده است؟ پاسخ این پرسش را شاید در روزهای آینده و با بازگشت احتمالی او به گزارشگری فوتبال بتوان پیدا کرد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha