تحولات منطقه

۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۸
کد مطلب: ۱۱۶۴۷۷۲

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در آستانه بیست و پنجمین سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر لفاظی های ضد ایرانی خود را تکرار کرد و مدعی شد: ایران به سلاح هسته ای دست نخواهد یافت.

ترامپ لفاظی‌های خود درباره ایران را تکرار کرد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در حالیکه به دلیل پیامدهای اقتصادی جنگ علیه ایران تحت فشار افکار عمومی در داخل و خارج ایران است، با تکرار ادعاهای خود درباره برنامه هسته ای ایران ادعا کرد: ایران در پی دستیابی به سلاح هسته‌ای بود و «بسیار به آن نزدیک شده بود»، اما ایالات متحده آمریکا مانع آن شد.

ترامپ مدعی شد: ایران «هرگز» به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. ایران دیگر هیچ شانسی برای دستیابی به سلاح هسته‌ای ندارد.

رئیس جمهوری جنگ طلب آمریکا با دستاوردسازی از حملات تجاوزکارانه خود و در حالیکه در پی راه حلی برای خروج از بحران جنگ علیه ایران است، مدعی شد: هیچ‌کس انتظار نداشت که اوضاع در قبال ایران تا این حد موفقیت‌آمیز پیش برود و من می‌خواهم از نیروهای نظامی‌ خود قدردانی کنم. ارتش آمریکا بسیار قدرتمند است.

رئیس جمهوری آمریکا برغم شکست رویکرد فشار حداکثری طی دهه های گذشته علیه ایران مدعی شد: محاصره موثر بوده و نتایجی فراتر از حد انتظار به بار آورده است. ما سخت‌ ترین مجازات‌ ها را بر ایران اعمال کرده‌ایم!

ترامپ بدون اشاره به نام کشوری که اتباع آن حادثه ۱۱ سپتامبر را رقم زدند، ادعا کرد: تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا اطمینان حاصل کنیم که وقایع ۱۱ سپتامبر تکرار نمی‌شوند.

وی افزود: در ۱۱ سپتامبر، نزدیک به ۳ هزاز نفر از عزیزان از ما گرفته شد؛ انسان‌ هایی که به دست تروریست‌ های شرور در مرکز تجارت جهانی کشته شدند.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: اکنون، پس از گذشت این سالها، بار دیگر در ماه سپتامبر گرد هم آمده ایم تا بر آن پیمان مقدسی که یک‌ ربع قرن پیش بستیم، تاکید کنیم: ما هرگز فراموش نخواهیم کرد!

سردرگمی به یکی از مهم‌ترین ضعف‌های سیاست خارجی دولت ترامپ در قبال ایران تبدیل شده و نبود یک «هدف راهبردی ثابت» به عنوان یکی از محورهای همین سردرگمی از سوی سیاستمداران و رسانه‌های آمریکایی مطرح می‌شود.

رفتارهای متناقض ترامپ در آستانه انتخابات میاندوره‌ای کنگره آمریکا گویای این است که او بیشتر به دنبال روایت سازی پیرامون پیروزی ادعایی خود در تجاوز بی دلیل علیه ایران است؛ سیاستی که عملا به تعمیق بی‌اعتمادی تهران و شانه خالی کردن مکرر واشنگتن از وفای به عهد در توافق‌های امضا شده به دست رئیس جمهور این کشور منتهی شده است.

رویکرد ترامپ در قبال ایران باعث ناامیدی بخشی از جمهوری‌خواهان خسته از جنگ شده است؛ گروهی که در مقاطعی جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور و شماری از فعالان سیاسی را نیز شامل می‌شد و نسبت به طولانی شدن جنگ و پیامدهای آن بر قیمت سوخت و انتخابات میان دوره‌ای نگران هستند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha