تحولات منطقه

اول مهر در خراسان رضوی، امسال با حضور جمعی از دانش‌آموزان در حرم مطهر رضوی، آغاز شد.

مهر رضوی با علم، تقوا و فرهنگ رضوی آغاز شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

همزمان با نخستین روز سال تحصیلی و در تقارن این روز با چهارشنبه، روز زیارتی امام رضا (ع)، دانش‌آموزان در پویش «مهر رضوی» در حرم مطهر رضوی حضور یافتند و سال تحصیلی جدید را در جوار بارگاه منور حضرت رضا (ع) آغاز کردند.

صفدر سلطانی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در حاشیه برگزاری این مراسم با اشاره به حضور دانش‌آموزان در حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: این حضور فرصتی است تا دانش‌آموزان استان به نیابت از دانش‌آموزان شهید و همه دانش‌آموزان کشور، از امام رضا (ع) مدد بگیرند و در مسیر شهیدان گام بردارند.

وی افزود: این مراسم فرصتی بود تا دانش‌آموزان در این روز در کنار امام رضا (ع)، عهد خود را با آرمان‌های شهیدان، تازه کنند.

هم زمان با برگزاری آیین «مهر رضوی» در مشهد، مدارس سراسر خراسان رضوی نیز، پذیرای دانش‌آموزان شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به برنامه‌های بازگشایی مدارس در نخستین روز مهر گفت: برنامه‌های آغاز سال تحصیلی در سراسر استان برگزار شده و در شهر مشهد نیز به صورت ویژه در هشت نقطه، برنامه‌هایی با نام و محوریت امام هشتم (ع) پیش‌بینی شده است.

سلطانی هدف از اجرای این برنامه‌ها را فراهم کردن فضایی بانشاط و ایمن برای دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: تلاش شده است سال تحصیلی با نشاط و همراه با امنیت آغاز شود تا دانش‌آموزان با شور و شوق، در مدارس حضور پیدا کنند.

وی همچنین بر استمرار حضور دانش‌آموزان و معلمان در مدارس تأکید کرد و افزود: امیدواریم تا پایان سال تحصیلی بتوانیم به صورت حضوری از برکات حضور دانش‌آموزان در کنار معلمان، بهره‌مند باشیم.

«علم‌آموزی، تقوا و فرهنگ رضوی»؛ سه کلیدواژه آغاز سال تحصیلی

سلطانی، با اشاره به سه مفهوم «علم‌آموزی، تقوا و فرهنگ رضوی» به عنوان پیام محوری این ویژه برنامه به دانش‌آموزان، اظهار کرد: در کنار امام مهربانی‌ها و در شهر امام رضا (ع)، در کنار علم‌آموزی باید تقوا و تهذیب و فرهنگ رضوی را نیز تا پایان عمر، همراه داشته باشیم.

وی با قرار دادن این سه مفهوم در کنار یکدیگر، بر اهمیت همراهی آموزش و تربیت در مسیر رشد دانش‌آموزان، تأکید کرد.

آغاز سال تحصیلی در کنار یاد شهدای دانش‌آموز

بخش دیگری از آیین آغاز سال تحصیلی در حرم مطهر رضوی، به یاد شهدای دانش‌آموز اختصاص داشت. حضور دانش‌آموزان در این مراسم، در کنار یادکرد از دانش‌آموزانی که در جریان دفاع از کشور جان خود را از دست داده‌اند، از محورهای این آیین بود.

سلطانی نیز در سخنان خود بر لزوم ادامه مسیر شهدا تأکید کرد و گفت: دانش‌آموزان حاضر در حرم مطهر رضوی می‌توانند در کنار زیارت امام رضا (ع)، برای حرکت در مسیر شهیدان، از حضرت مدد، بگیرند.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha