شیخ نعیم قاسم در مراسم تأسیس این مؤسسه تاکید کرد: امروز تأسیس «بنیاد حفظ و نشر میراث سید شهدای امت، سید حسن نصرالله» را اعلام میکنیم.
دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: تأسیس این بنیاد در شورای حزبالله تصویب شده و تحت نظارت مستقیم دبیرکل فعالیت میکند. این مرکز از ساختار تشکیلاتی جامعی برخوردار است تا میراث ارزشمند بهجایمانده از شهید سید حسن نصرالله را به بهترین نحو حفظ و حراست کند.
شیخ نعیم قاسم افزود: ما با میراثی گرانبها و گنجینهای عظیم مواجه هستیم که وظیفه داریم آن را گردآوری کرده و در اختیار مردم، پژوهشگران و نسلهای آینده قرار دهیم؛ هدف اصلی از راهاندازی این بنیاد نیز فراهم کردن دسترسی به این گنجینه فکری و سیاسی است.
وی تأکید کرد: «آزادی جنوب لبنان را در آیندهای نزدیک و پیش چشمان خود میبینم و رژیم صهیونیستی حتی پس از گذشت زمان نیز توانایی ماندن در آن را نخواهد داشت.»
دبیرکل حزبالله همچنین ضمن تجلیل از ملت عراق، اظهار داشت: «ملت عراق، مرجعیت و رهبران آن و نیز حشدالشعبی را گرامی میدارم؛ زیرا آنان در اخراج اشغالگر آمریکایی از عراق موفق شدند.»
شیخ قاسم با رد اظهارنظر درباره اقدامات آینده حزبالله تصریح کرد: «از ما نپرسید چه خواهید کرد؛ زیرا تا زمانی که این دشمن وجود دارد، جز مقاومت راهی نداریم.»
دبیرکل حزبالله همچنین در بخش دیگری از سخنان خود بر پایه قانون اساسی و بدون مداخله خارجی تأکید کرد و گفت: «آمادهایم مسائل داخلی لبنان را بر پایه قانون اساسی و قوانین، و بدون هیچگونه مداخله آمریکایی حلوفصل کنیم.»
وی با اشاره به رویارویی با رژیم صهیونیستی اظهار داشت: «جنگ، دورههایی دارد؛ اما دور پایانی از آنِ صاحبان سرزمین و حق، و کسانی است که در راه مجاهدان و شهدا گام برداشتهاند.»




نظر شما