تحولات منطقه

۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۳
کد مطلب: ۱۱۶۹۲۹۶

۱۰ تن انواع مواد مخدر غیردارویی روز چهارشنبه با حضور جمعی از مسئولان در کارخانه پسماند شهرداری مشهد در جاده قدیم مشهد - نیشابور به آتش کشیده شد.

۱۰ تن مواد مخدر در مشهد امحاء شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی اظهار کرد: این اقدام در راستای اجرای سیاست‌های مقابله‌ای و صیانت از سلامت و امنیت جامعه انجام شد.

علی زندی با اشاره به عزم جدی دستگاه‌های مسوول در حوزه مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: امحای این میزان مواد مخدر بیانگر بخشی از تلاش‌های مستمر و شبانه‌روزی مجموعه‌های مقابله‌ای استان در برخورد قاطع با قاچاق و عرضه این مواد خانمان سوز و جلوگیری از ورود و توزیع آن به چرخه مصرف است.

وی افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و هم‌مرزی خراسان رضوی با افغانستان، مقابله مؤثر با قاچاق مواد مخدر نیازمند استمرار اقدامات اطلاعاتی، انتظامی، امنیتی، قضایی و نیز همکاری و هماهنگی همه دستگاه‌های مربوطه است.

زندی با قدردانی از تلاش‌های فرماندهی انتظامی استان، دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی، دستگاه قضایی و سایر مجموعه‌های مقابله‌ای گفت: اقدامات ارزشمند این دستگاه‌ها در کشف، توقیف، ضبط و امحای مواد مخدر نقش مهمی در کاهش دسترسی به مواد و ارتقای امنیت و سلامت اجتماعی دارد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی اظهار کرد: رویکرد استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر مبتنی بر تقویت هم‌افزایی بین دستگاهی، مقابله هدفمند با شبکه‌های قاچاق و توزیع، انسداد مسیرهای انتقال و در کنار آن توجه جدی به امر پیشگیری و کاهش تقاضا است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha