تحولات منطقه

۱۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۸
کد مطلب: ۱۱۶۹۵۲۲

تظاهرات در حسکه و تجمع‌های حمایتی در رقه در شرایطی ادامه دارد که گزارش‌های رسانه‌ای از افزایش تنش‌های امنیتی و برخورد نیروهای وابسته به حکومت جولانی با معترضان حکایت می‌کند.

تداوم اعتراضات مردمی در شمال سوریه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هزارن تن از مردم سوریه از مناطق مختلف استان حسکه در دومین جمعه پیاپی با برگزاری تظاهرات گسترده خواهان تحقق امنیت در این استان شدند.

همچنین شهر رقه و حومه آن شاهد برگزاری تظاهرات های مردمی در حمایت از ساکنان حسکه بوده است.

رسانه ها گزارش دادند که به سمت تعدادی از شهروندان سوری تیراندازی شده و مانع حرکت آنها به سمت مرکز شهر شده است.

روز گذشته شهر حسکه شاهد درگیری ها و تنش های امنیتی همزمان با برافراشتن پرچم این کشور در میدان السلام بود. همچنین گزارش شده که عناصر مسلح ناشناس در منطقه اقدام به تیراندازی کرده بودند.

المیادین نیز گزارش داد که یک تظاهرات در محله غویران حسکه برگزار شده است. عناصر امنیتی وابسته به رژیم جولانی نیز برای ممانعت از حرکت معترضان به سمت مناطق شمالی حسکه مستقر شده اند. این عناصر بعد از تلاش معترضان برای حرکت به سمت مناطق شمالی به سمت آنها گاز اشک آور شلیک کردند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha