بهگزارش قدس آنلاین، بازار آزاد محصولات ایرانخودرو امروز شاهد افزایش قیمت بیشتر خودروهای این شرکت نسبت به روز گذشته بود؛ بهطوریکه از میان ۱۴ محصول بررسیشده، قیمت ۱۳ خودرو افزایش یافت، قیمت یک خودرو بدون تغییر ماند.
در میان خودروهای بررسیشده، دنا پلاس MT۶ با رینگ فولادی بیشترین افزایش قیمت را ثبت کرد و بهای آن با رشد ۱۱۵ میلیون تومانی از ۲ میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان در روز گذشته به ۲ میلیارد و ۷۴۵ میلیون تومان رسید.
قیمت سورن پلاس دوگانهسوز با کپسول کوچک نیز با افزایش ۳۰ میلیون تومانی به ۲ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان رسید. نسخه مجهز به کپسول بزرگ این خودرو هم با رشد ۴۵ میلیون تومانی، از ۲ میلیارد و ۷۱۵ میلیون تومان به ۲ میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان افزایش یافت.
در خانواده دنا، قیمت دنا پلاس MT۶ بدون تغییر و در سطح ۲ میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان باقی ماند. در مقابل، قیمت دنا پلاس اتوماتیک از ۳ میلیارد و ۵۳۰ میلیون تومان در روز گذشته به ۳ میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان رسید.
قیمت پژو ۲۰۷ در بازار آزاد نیز در اغلب مدلها افزایش یافت. پژو ۲۰۷ موتور TU۳ با رشد ۵۰ میلیون تومانی به ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان رسید و قیمت نسخه دندهای با فرمان هیدرولیک نیز با افزایش ۵۵ میلیون تومانی، ۲ میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان ثبت شد.
پژو ۲۰۷ دندهای TU۵P پانوراما با رینگ فولادی و پژو ۲۰۷ دندهای پانوراما نیز بهترتیب افزایش ۶۰ میلیون تومانی را تجربه کردند و به ۲ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان و ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان رسیدند. قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما هم با رشد ۸۰ میلیون تومانی به ۳ میلیارد و ۸۴۰ میلیون تومان رسید.
در میان دیگر محصولات، رانا پلاس با افزایش ۱۵ میلیون تومانی به ۲ میلیارد و ۱۹۵ میلیون تومان رسید. تارا دستی V۱ نیز رشد ۶۰ میلیون تومانی را ثبت کرد و به ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان رسید.
قیمت تارا اتوماتیک V۴ با افزایش ۲۰ میلیون تومانی به ۳ میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان رسید و تارا اتوماتیک توربو نیز با رشد ۱۰ میلیون تومانی، ۳ میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان قیمتگذاری شد.
در مجموع، بررسی ارقام جدول از افزایش قیمت بیشتر محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد حکایت دارد؛ با این حال، کاهش قابلتوجه قیمت دنا پلاس اتوماتیک نیازمند بررسی مجدد رقم روز گذشته است تا از صحت مقایسه اطمینان حاصل شود.





نظر شما