تحولات منطقه

سیروس مقدم از توقف پروژه سریال «سفر به میانه سر» خبر داد و گفت این مجموعه به دلیل خارج شدن از اولویت تولید، فعلاً ادامه پیدا نمی‌کند. او همچنین از مراحل پایانی ساخت مستند «رهبر شهید» با مسیری از تاجیکستان تا مشهد خبر داد.

«سفر به میانه سر» از اولویت خارج شد /  مستند سیروس مقدم به مشهد می‌رسد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سیروس مقدم، کارگردان تلویزیون، درباره آخرین وضعیت تولید سریال «سفر به میانه سر» گفت: اگر اشتیاقی برای ساخت یک اثر وجود داشته باشد، حتی شب عید نیز برای تولید آثاری مانند «چک برگشتی» یا «پایتخت» مذاکره می‌شود؛ اما در نبود این اشتیاق، ممکن است پروژه‌ای سه سال متوقف بماند.

او درباره وضعیت فیلمنامه این مجموعه و همکاری با علیرضا افخمی توضیح داد: افخمی چند قسمت از فیلمنامه را نوشته بود، اما پس از خارج شدن پروژه از اولویت تولید، کار ادامه پیدا نکرد. به گفته مقدم، در چنین شرایطی هرکسی به سراغ زندگی و کار خودش می‌رود؛ او نیز این روزها به نقاشی مشغول است.

این کارگردان درباره مجموعه مستند «رهبر شهید» نیز اظهار کرد: در این پروژه چند کارگردان گرد هم آمده‌اند و هرکدام از زاویه دید خود به موضوع تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب پرداخته‌اند.

مقدم در پایان گفت دو ایده برای این مستند داشته که یکی از آن‌ها به دلیل گذشت زمان دیگر قابلیت اجرا نداشته، اما ایده دوم مورد قبول قرار گرفته و ساخته شده است. این اثر هنوز به مقداری کار تکمیلی نیاز دارد و مسیر روایت آن از تاجیکستان آغاز می‌شود و به مشهد می‌رسد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha