به گزارش قدس، امید جندقی در این خصوص اظهار کرد: پیرو اعلام حادثه واژگونی خودرو پژو ۴۰۵ در محور گناباد به مه ولات واقع در ۱۵ کیلومتری دهستان مهنه مهولات یک تیم عملیاتی با خودروی آموبلانس از پایگاه شهید مصطفی موسوی جمعیت هلال احمر شهرستان به محل حادثه اعزام شد.
رئیس جمعیت هلال احمر مهولات با اشاره به اینکه این حادثه ساعت ۰۲:۰۴ بامداد امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ رخ داد، افزود: متاسفانه این حادثه ۵ مصدوم برجای گذاشت.
وی ادامه داد: بعد از تثبیت صحنه حادثه و انجام اقدامات اولیه ۲ مصدوم از این حادثه توسط آمبولانس هلال احمر برای ادامه روند درمان به بیمارستان امام حسین «ع» تربتحیدریه منتقل شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر مهولات در پایان خاطرنشان کرد: رانندگان عزیز به خاطر داشته باشند که چند دقیقه زودتر رسیدن، ارزش به خطر انداختن جان خود و دیگران را ندارد، لذا درخواست میشود، آرام برانند تا با هوشیاری در حین رانندگی، سالم به مقصد برسند.




نظر شما