تحولات منطقه

مردم مشهد در دویست و سی و نهمین شب حضور مستمر در میدان جانباز، با سوگواری ایام فاطمیه و بازخوانی مواضع استقلال‌خواهانه امام خمینی (ره)، بر تداوم همراهی با جبهه مقاومت و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.

«ما تا آخر ایستاده‌ایم» در خیمه مقاومت طنین‌انداز شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

خیمه مقاومت میدان جانباز مشهد شب‌ گذشته، میزبان اجتماعی بود که در آن زمزمه حدیث کسا با هم‌صدایی مردم در تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب اسلامی همراه شد؛ برنامه‌ای که سوگواری حضرت فاطمه زهرا (س)، مرور آموزه‌های اخلاقی اهل‌بیت (ع) و یادآوری فرازی از تاریخ مبارزه با سلطه را در کنار یکدیگر قرارداد.

قرائت و هم‌خوانی زیارت و حدیث شریف کسا، بخشی از برنامه‌های این اجتماع بود و حاضران در فضایی متناسب با ایام فاطمیه، یاد و نام حضرت زهرا (س) را گرامی داشتند.

از آموزه‌های اخلاقی تا بازخوانی دفاع از استقلال ایران

در بخش معرفتی، قسمتی از مجموعه «حدیث زندگی» شامل شرح حدیث حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب اسلامی (قدس الله نفسه الزکیه)، پخش شد؛ بخشی که به روایتی از امام سجاد (ع) درباره چهار ویژگی زمینه‌ساز کمال انسان اختصاص داشت و توجه حاضران را به آموزه‌های اخلاقی در زندگی فردی و اجتماعی معطوف کرد.

بازخوانی ماجرای کاپیتولاسیون و موضع‌گیری امام خمینی (ره) در برابر آن، بخش دیگری از برنامه بود. مجری با ارائه توضیحاتی درباره این واقعه، زمینه‌های تاریخی و اهمیت اعتراض بنیان‌گذار انقلاب اسلامی به اعطای مصونیت قضایی به مستشاران آمریکایی را مرور کرد.

در ادامه، تصاویری از سخنرانی تاریخی امام خمینی (ره) علیه کاپیتولاسیون پخش شد؛ سخنرانی‌ای که در ۴ آبان ۱۳۴۳ در قم ایراد شد و اعتراض به خدشه‌دار شدن استقلال و عزت ایران، از محورهای اصلی آن بود.

هم‌صدایی برای استمرار حضور

حماسه‌خوانی، پرچم گردانی و سردادن شعارهای انقلابی نیز با همراهی مردم برگزار شد و حاضران با اعلام انزجار از آمریکا و رژیم صهیونیستی، بر حمایت از جبهه مقاومت تأکید کردند.

پایان‌بخش دویست و سی و نهمین شب این اجتماع، هم‌خوانی قطعه «باید برخاست» بود؛ قطعه‌ای که به بخش ثابت برنامه‌های شبانه میدان جانباز تبدیل شده و هر شب با مشارکت مردم اجرا می‌شود.

حاضران در پایان این برنامه، با تأکید بر پایبندی به ولایت‌فقیه و تجدید عهد با امام خمینی (رحمت‌الله علیه) و رهبر شهید انقلاب اسلامی (قدس الله نفسه الزکیه)، پیام استمرار حضور خود را در شعار «ما تا آخر ایستاده‌ایم» بازتاب دادند.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha