به گزارش قدس، سرهنگ رضا زاهدی در این خصوص گفت: فردی با مرجوعه قضائی، به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد که طی ۳ مرحله از حسابش بدون اطلاع او به صورت اینترنتی برداشت شده است که بلافاصله پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی ادامه داد: شاکی پرونده گفت چندی پیش پیامی با عنوان" ارسال ابلاغیه" برایم ارسال و پس از باز کردن پیام از بنده خواست که وارد درگاه بانکی شده و مبلغ ۵۰ هزار ریال پرداخت کنم که در ادامه پس از ورود به درگاه، اطلاعات هویتی و مشخصات کارتم را وارد و متوجه شدم مبلغ ۷۰۰ میلیون ریال از حسابم برداشت شده است.
این مقام انتظامی افزود: کارشناسان پلیس فتا با اقدام سریع و به موقع و با اشراف اطلاعاتی، متهم برداشت های غیرمجاز را در استانی دیگر شناسایی و با دستور مقام قضائی، وجوه مذکور توقیف و به حساب شاکی بازگشت داده شد ضمن این که پرونده جهت دستگیری متهم به صورت نیابتی به دادسرای مربوطه ارسال شد.
۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۹
کد مطلب: ۱۱۷۲۴۲۸
رئیس پلیس فتا پلیس کلانشهر مشهد از کلاهبرداری ۷۰۰ میلیون ریالی از یک شهروند با ترفند ارسال پیامک جعلی خبر داد.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه





نظر شما