تحولات منطقه

حجت‌الاسلام والمسلمین واعظ موسوی در آخرین روز اعتکاف دانش‌آموزان مدارس امام رضا (ع)، درباره قدرشناسی از دوران جوانی و احترام به والدین سخن گفت.

قدرشناسی از جوانی و احترام به والدین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت‌الاسلام والمسلمین واعظ موسوی در آخرین روز اعتکاف دانش‌آموزان مدارس امام رضا(ع) که در شبستان آیت‌الله میلانی حرم مطهر رضوی برگزار شد، با حضور در جمع نوجوانان و جوانان معتکف، در فضایی صمیمی به بیان نکات اخلاقی و تربیتی پرداخت.

این نشست با لحنی متفاوت و همراه با خنده و شوخی برگزار شد و واعظ موسوی با استفاده از بیانی ساده و صمیمی، نوجوانان را به قدرشناسی از فرصت‌های دوران نوجوانی و جوانی دعوت کرد.

وی با اشاره به اهمیت این مقطع از زندگی، شخصیت هاشم، جد پیامبر اکرم (ص)، را مثال زد و گفت: هاشم با آن عظمت، هیبت و نام و نشانی که داشت، در ۳۰ سالگی از دنیا رفت؛ بنابراین ما نیز می‌توانیم در همین سنین به مقام و مرتبه‌ای ارزشمند برسیم و نباید فرصت جوانی را دست‌کم بگیریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین واعظ موسوی در ادامه، به جایگاه پدر و مادر در زندگی فرزندان پرداخت و بر ضرورت احترام و قدردانی از والدین تأکید کرد.

وی با یادآوری زحمات پدر و مادر، نوجوانان را به رعایت احترام، توجه به خواسته‌ها و قدردانی از محبت‌های آنان سفارش کرد.

این دیدار صمیمانه در روز پایانی اعتکاف دانش‌آموزان مدارس امام رضا (ع) برگزار شد و فرصتی برای بهره‌مندی نوجوانان از توصیه‌های اخلاقی و تربیتی در فضایی دوستانه و به دور از تشریفات رسمی فراهم آورد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha