تحولات منطقه

قدس آنلاین-شهرکرد:از این تعداد 10503 نفر معادل 75/58 درصد را دختران و 7377 نفر معادل 41.25 درصد را پسران تشکیل می‌دهد، همچنین آمار داوطلبان کنکور سراسری سال 1393 نسبت به سال گذشته در استان چهارمحال و بختیاری، 758 نفر معادل 06/4 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

رقابت 17880 داوطلب آزمون سراسری سال 1393 در استان چهارمحال و بختیاری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از شهرکرد،مدیر روابط عمومی دانشگاه شهرکرد در گفتگو با خبر نگار ما از رقابت 17880 داوطلب در روزهای پنج شنبه، جمعه و شنبه، 5، 6و 7 تیرماه سال جاری، همزمان با سراسر کشور، در آزمون سراسری سال 93 در دانشگاه شهرکرد خبر داد.
محمد رضا زارعیان سامانی افزود: طی سه روز برگزاری آزمون سراسری سال 93 در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه، 5، 6 و 7 تیرماه 93، تعداد 17880 داوطلب با حضور درجلسات آزمون در استان چهارمحال و بختیاری با یکدیگر به رقابت می‌پردازند؛ که از این تعداد 10503 نفر معادل 75/58 درصد را دختران و 7377 نفر معادل 41.25 درصد را پسران تشکیل می‌دهد، همچنین آمار داوطلبان کنکور سراسری سال 1393 نسبت به سال گذشته در استان چهارمحال و بختیاری، 758 نفر معادل 06/4 درصد کاهش را نشان می‌دهد.
آزمون سراسری سال 1393 در گروه‌های علوم ریاضی ، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان خارجی و در نوبت صبح و بعدازظهر روزهای پنجشنبه و جمعه، پنجم و ششم تیرماه و صبح شنبه، هفتم تیرماه در حوزه‌های امتحانی سراسر استان برگزار می‌شود.
لازم است داوطلبان آزمون سراسری سال 93 دانشگاه‌ها برای دریافت کارت ورود به جلسه‌ی آزمون، با در اختیار داشتن شماره پرونده و شماره کد رهگیری ثبت نام خود، به سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org ، مراجعه و کارت ورود به جلسه خود را دریافت نمایند.
گفتنی است در صورت وجود نقص احتمالی در کارت ورود به جلسه‌ی آزمون داوطلبان در شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان، باجه‌ی رفع نقص مستقر در دانشگاه شهرکرد، در شهرستان بروجن باجه‌ی رفع نقص مستقر در دانشگاه پیام نور بروجن، در شهرستان اردل باجه‌ی رفع نقص مستقر در دانشگاه پیام نور اردل، در شهرستان فارسان، باجه رفع نقص مستقر در اداره‌ی آموزش و پرورش فارسان و در شهرستان لردگان، باجه‌ی رفع نقص مستقر در اداره‌ی آموزش و پرورش لردگان، از ساعت 8 تا12 و 14 تا 18 روزهای توزیع کارت آماده‌ی پاسخگویی به داوطلبان خواهند بود.
تأکید می‌گردد، با توجه به اینکه فرآیند برگزاری آزمون صبح‌ها رأس ساعت 7:30 و بعد از ظهرها رأس ساعت 15 آغاز می‌گردد، دربِ حوزه‌های امتحانی صبح‌ها رأس ساعت 7:20 و بعد از ظهرها رأس ساعت 14:40 بسته خواهد شد و ، لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن دربِ حوزه‌های امتحانی ممانعت به عمل خواهد آمد. همچنین داوطلبان باید از آوردن وسایل اضافی از جمله: کیف‌دستی، ساک‌دستی، پیجر، تلفن همراه، تبلت، جزوه، کتاب، ماشین‌حساب، هرگونه نت و یادداشت و نظایر آنها همچین وسایل شخصی به جلسه‌ی آزمون اکیداً خودداری نمایند. ضمناً به دلیل عدم وجود پارکینگ از داوطلبان درخواست می‌شود برای حضور در حوزه‌ی امتحانی از وسایل نقلیه‌ی عمومی استفاده نمایند.


 

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha