تحولات منطقه

شرکت تسلا قصد دارد مدل جدیدی از خودروی مدل ۳ خود را در ماه های آینده روانه بازار کند و آن را با قیمتی طراحی کند که تعداد قابل توجهی از افراد به خرید آن علاقمند شوند.

خودروی هوشمند جدید تسلا در راه است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از شیکاگو تریبیون، نمونه های قبلی از خودروی برقی Model 3 تسلا با استقبال متوسط روبرو شدند و در مجموع 50 هزار واحد از آنها به فروش رفته است. تسلا امیدوار است میزان فروش این خودروها را تا سال 2020 به 500 هزار واحد برساند.

پیش از این گفته می‌شد تسلا سه مدل خودروی برقی جدید را تا سه ماه آینده در دسترس علاقمندان قرار می دهد. اما حال این مدل به تنها یک مدل جدید از Model 3 sedan تقلیل یافته و عرضه مدل Model Y منتفی شده است.

Model 3 در مقایسه با Model S تسلا خودرویی کوچک تر و جمع و جورتر خواهد بود و در آن از موتور برقی و باتری های قدرتمندتر و کوچک تر استفاده خواهد شد.

این خودرو با هر بار شارژ می تواند تا 321 کیلومتر را بپیماید و احتمالا با حسگرهای تازه ای عرضه می شود که رانندگی خودکار را تسهیل می کنند. شرکت تسلا هنوز در این زمینه اطلاعات بیشتری منتشر نکرده است.

 

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha