به گزارش قدس آنلاین از بیرجند، محمد اصغرزاده اظهار داشت: از جمع حدود 5/9 میلیون مرغ تولیدی تعداد 4 میلیون 43 هزار قطعه در کشتارگاههای خراسان جنوبی، کشتار شده است و حدود 5/5 میلیون قطعه به صورت مرغ زنده به سایر استانها از جمله سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی ارسال شده است.
معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی سیر صعودی دما و گرمای هوا، افزایش قیمت جوجه و نهادهها و بروز بیماری آنفلوانزا در برخی استانهای کشور و کشورهای همسایه در سال گذشته، را به عنوان مهمترین علل کاهش جوجهریزی در واحدهای پرورش عنوان کرد.
اصغرزاده گوشت مرغ تولیدی در چهار ماهه نخست امسال را حدود 7 هزار و 276 تن اعلام کرد و افزود: با این حجم تولید نگران کاهش جوجهریزی در مرغداریهای استان نیستیم.
نظر شما