قدس آنلاین: رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، مقاومت های آنتی بیوتیکی را در قرن بیست و یکم خطری بزرگ برای سلامت انسان دانست.

مقاومت های آنتی بیوتیکی ،خطری بزرگ برای سلامت در قرن بیست و یکم

جعفر عطارباشی در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین، اظهار داشت: مقاومت آنتی بیوتیکی ریشه در مصرف و تجویز بی رویه آنتی بیوتیک ها به طور مستقیم توسط پزشکان به بیماران و همچنین مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها در جمعیت دام و طیور و آبزیان می باشد و این مقاومت می تواند از جمعیت دامی به جمعیت انسانی نیز انتقال یابد.

وی مقاومت آنتی بیوتیکی را خطری جدی برای بشریت دانست و افزود: براساس گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی مصرف آنتی بیوتیک های انسانی در ایران 16 برابر استاندارد جهانی است که نشان از تجویز و مصرف بی رویه آن ها توسط پزشکان به بیماران دارد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی تصریح کرد: به منظور همراهی با مبارزه جهانی علیه ایجاد مقاومت های آنتی بیوتیکی به عنوان یک خطر بزرگ سلامت در قرن بیست و یکم، سازمان دامپزشکی کشور اقدام به اجرای طرح تولید گوشت مرغ و تخم مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش ،در سطح کشور نموده است.

عطارباشی با اشاره به اینکه خراسان رضوی به عنوان پیشتاز در تولید مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک از سال 1387 تاکنون با افزایش تولید، نیاز رو به رشد بازار مصرف را فراهم کرده است؛ گفت: درسال 1392 تولید تخم مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک به میزان 3 تن در روز در اولین واحد تولیدی آغاز شده و تاکنون تعداد این واحدها افزایش یافته است.

وی بیان کرد: امکان تولید روزانه 40 تن از این محصول در استان موجود می باشد که هم در زمینه تولید مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک و هم تخم مرغ آن ، متقاضیان و به تبع آن روند تولید رو به افزایش است.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.