تحولات منطقه

امروز می‌خواهیم کتابی را به دوستداران جدی و حرف‌های شعر امروز، به‌خصوص علاقه‌مندان به شعرهای مهدی اخوان‌ثالث پیشنهاد کنیم.

دوستداران شعر اخوان بخوانند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین- «کسی راز مرا داند...» کتابی پژوهشی است درباره تحول زبان شعر اخوان‌ثالث که دکتر لیلا کردبچه آن را در ۵ فصل نوشته است. کتاب به‌شیوه‌ای نوشته شده که هم دانشجویان زبان و ادبیات فارسی و مخاطبان حرفه‌ای ادبیات می‌توانند از آن بهره‌مند شوند و هم کسانی‌که صرفاً علاقه‌مند به شعر و ادبیات‌اند.

یکی از مباحثی که احتمالاً دوستداران شعر از خواندن آن لذت خواهند برد، سالشمار زندگی و آثار اخوان‌ثالث است که پژوهشگر توانسته است در آن با نگاهی پژوهشگر، رویدادهای زندگی این شاعر را با ارجاع به سروده‌ها و نوشته‌های او تحلیل و بررسی کند.

این کتاب را نشر نیماژ در ۵۱۱ صفحه و با قیمت ۴۰ هزارتومان منتشر کرده است و مطالعه آن به شاعران نوپا و علاقه‌مندان شعر امروز در شناخت دقیق‌تر تأثیر زندگی و آثار این شاعر بر شعر امروز ایران مؤثر خواهد بود.  

منبع: روزنامه قدس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha