تحولات منطقه

۱۷ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷
کد مطلب: ۶۵۰۵۲۲

لرستان- حادثه غم انگیز سیل در کشور و تلفات و خسارات سنگین آن از جمله آنچه در استان لرستان اتفاق افتاد موجب تأسف و تألم خاطر شد.

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،  حادثه غم انگیز سیل در کشور و تلفات و خسارات سنگین آن از جمله آنچه در استان لرستان اتفاق افتاد موجب تأسف و تألم خاطر شد.

ضمن تسلیت ضایعات ناشی از این سیل ویرانگر، به همه خانواده‏های داغدیده نکته‏ ای را که به همین مناسبت قابل ذکر می ‏دانم و بسیاری از جوانان فهیم کوهدشتی به درستی آن را در فضای مجازی مطرح نموده‎اند این است که چرا سد عظیم و اشتغال‎زای تنگ معشوره را پس از شروع عملیات تعطیل نموده‌‏اند؟

سدی که بر اساس مستندات موجود از سوی تمامی نمایندگان محترم دور هشتم استان لرستان مطالبه شد و دولت وقت نیز پس از طی مراحلی عملیات آن را آغاز و خبر مسرت‎بخشش هم در شبکه‌ استانی افلاک منتشر شد مع‎الوصف پس از مدتی علیرغم صرف هزینه‎های هنگفت به دلایلی واهی متوقف شد که اگر ادامه پیدا می‎کرد در اثر تحقق آن علاوه بر ایجاد رونق اقتصادی و رفع مشکلات بیکاری در کوهدشت، رومشکان و طرهان از ورود این‎گونه خسارت جانی و مالی به مردم شریف چگنی، معمولان، پلدختر و حتی خوزستان جلوگیری به عمل می‎آمد.

اینک با التفات به مراتب فوق انتظار آن است که مسئولین امر و نمایندگان استان، موضوع را همانند "دوره‎ هشتم" به‎صورت ید واحده و با جدیت پیگیری و دولت نیز نسبت به جبران مافات و احیای این حق مکتسب، عنایت و نگاه ویژه‎ای مبذول فرمایند.
 

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha