وداع با آقای شهید ایران

جشنواره بزرگ صنایع دستی شهرستان چناران با حضور مسوولان در شهر جدید گلبهار افتتاح شد.

آغاز جشنواره بزرگ صنایع دستی در شهر جدید گلبهار
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مدیر میراث فرهنگی چناران گفت: این جشنواره از ۱۹ تا ۲۳ تیرماه جهت بازدید علاقمندان دایر است.

 محمد طاهریان مقدم، هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت شهروندان و همچنین ایجاد فضاهای لازم برای گسترش اشتغال کوچک خانگی و احیاء رشته های منسوخ شده اعلام کرد.

وی ادامه داد: رشته های به نمایش گذاشته شده در این جشنواره شامل چرم دوزی، عروسک سازی، نمدمالی، ساخت و سازهای سنتی، طراحی و دوخت لباس سنتی، خاتم کاری، زیور آلات، سفالگری و ... است.

مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چناران اشاره کرد: این جشنواره در قالب ۳۰ غرفه  صنایع دستی و سیاه چادر، پخت غذاهای سنتی، موسیقی سنتی و عکاسی سنتی برپا شده و تا ۲۳ تیرماه از ساعت ۱۷ تا ۲۳ واقع در پارک پرنده گلبهار جهت بازدید علاقه مندان دایر است.

منبع:صداو سیما

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha