علی غلامی نوشت که برخلاف ادعای برخی نمایندگان، او هیچ نامه‌ اعتراضی به رهبر انقلاب درباره موضوع انتخاب حقوقدان شورای نگهبان ننوشته است.

هیچ نامه اعتراضی  درباره انتخاب حقوقدانان شورای نگهبانبه رهبر انقلاب ننوشتم

قدس آنلاین: دهه سوم تیرماه سال جاری آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضائیه در نامه‌ای به مجلس شورای اسلامی اسامی 5 حقوقدان را برای عضویت در شورای نگهبان معرفی کرد. طبق قانون، پس از معرفی قوه قضائیه، مجلس می‌بایست از بین معرفی‌شدگان 3 نفر را به عنوان عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب می‌کرد تا در کنار 3 عضو دیگر حقوقدان این شورا و 6 عضو فقیه آن قرار گیرند.

علی غلامی، هادی طحان نظیف، محمد دهقان و محمدحسن صادقی مقدم و عبدالحمید مرتضوی گزینه‌های پیشنهادی رئیس قوه قضائیه به مجلس بودند. با این حال در جلسه 25 تیر 98 اعلام شد که غلامی از کاندیداتوری به این منظور انصراف داده است.

پس از این اتفاق برخی نمایندگان مجلس درباره‌ی این انصراف گمانه‌زنی‌هایی مطرح کردند. از جمله، علی مطهری نماینده تهران ادعا کرد که غلامی به واسطه فشار یکی از اعضای حقوقدان شورای نگهبان از کاندیداتوری انصراف داده و در ادامه محمود صادقی دیگر نماینده تهران در ادعای تکمیلی گفت که غلامی حتی در این زمینه به رهبر معظم انقلاب نامه نوشته و گلایه‌هایی از این روند مطرح کرده است.

با این حال علی غلامی در نامه‌ای این ادعا را رد کرده و نوشته است که هیچ نامه اعتراضی به رهبر انقلاب ننوشته است. غلامی همچنین تاکید کرده است که "آنچه در روزهای اخیر با هر قصد و نیتی له یا علیه اینجانب ابراز گردیده، حاصل «تحلیل و گمانه» افراد و نهادهای مختلف بوده و بنده از هیچ فرد یا نهادی درخواستی مبنی بر پیگیری امری یا اعلان مطلبی ننموده‌­ام".

متن کامل نامه غلامی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

تِلْکَ الْأَیَّامُ نُداوِلُها بَیْنَ النَّاسِ وَ لِیَعْلَمَ اللَّهُ الَّذینَ آمَنُوا وَ یَتَّخِذَ مِنْکُمْ شُهَداءَ وَ اللَّهُ لا یُحِبُّ الظَّالِمینَ

اینجانب به اقتضای شأن معلمی و اعتقاد راسخ به آیه شریفه «فَعَسی‌ أَنْ تَکْرَهُوا شَیْئاً وَ یَجْعَلَ اللَّهُ فِیهِ خَیْراً کَثِیراً» در ارتباط با وقایع پس از انتخاب حقوق­دانان شورای نگهبان در مجلس شورای اسلامی، بنای سکوت داشتم و از گفتگو، مصاحبه یا هر رفتاری که در مسیر ایجاد هیاهو و تنش بوده و نتیجه آن ورود به مراء و مجادلات رسانه­‌ای و تایید و تکذیب نسبت­‌ها باشد، اجتناب نمودم؛ اما اکنون احساس می­‌کنم باید نکاتی را جهت تنویر اذهان طالبان حقیقت ابراز نمایم.

1. لازم می­‌دانم تشکر خالصانه خویش را از ریاست معزّز قوه قضائیه حضرت آیت‌الله رئیسی بابت اعتماد به اینجانب و معرفی به عنوان نامزد حقوق­دانی شورای نگهبان اعلام نموده و از اینکه بدون استجازه از ایشان «اعلام انصراف نمودم»، عذرخواهی نمایم.

2. از ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر لاریجانی و نمایندگان گرامی که اینجانب را مرهون لطف و مهربانی خویش قرار دادند، صمیمانه سپاسگزاری نموده و از همه این بزرگواران نیز بابت انصرافی که سبب ایجاد محدودیت در انتخاب ایشان گردید، پوزش می­‌طلبم.

3. اینجانب «معتقد به حرمت تضعیف نهادهای قانونی نظام ازجمله شورای محترم نگهبان هستم» و قبول نامزدی حقوق­دانی این شورا از سوی بنده، علی­رغم خودداری از قبول مسئولیت­‌های متعدد در سال­های اخیر شاهد این مدعاست که خدمت در این نهاد را افتخاری شرعی و ملی می­‌شمرم و معتقدم نباید عملکرد افراد سبب هجمه به جایگاه یک نهاد گردد.

4. آنچه در روزهای اخیر با هر قصد و نیتی له یا علیه اینجانب ابراز گردیده، حاصل «تحلیل و گمانه» افراد و نهادهای مختلف بوده و بنده از هیچ فرد یا نهادی درخواستی مبنی بر پیگیری امری یا اعلان مطلبی ننموده­‌ام و به عنوان یکی از فرزندان کوچک این نظام مقدس هیچ­گاه آبروی نظام مقدس اسلامی را فدای آبروی اندک خود نکرده و نخواهم کرد.

5. ادعای نگارش نامه اعتراضی این حقیر به رهبر حکیم انقلاب حفظه الله تعالی مطلبی خلاف واقع است و اینجانب نسبت ایشان با خویش را نسبت ولی و مولّی‌­علیه می­‌دانم و در قاموس شاگردان مکتب امام صادقعلیه­السلام و فرزندان معنوی حضرت آیت الله مهدوی کنیرحمه الله علیه اعتراض و تصدیع خدمت نائب امام عصرارواحنا فداه تعریف و جایگاهی ندارد. تکذیب نگارش چنین نامه­‌ای دلیل اصلی نوشتن این سطور است.

در پایان خاضعانه به محضر ربوبی باری تعالی عرضه می­دارم: اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ إِیمَانا تُبَاشِرُ بِهِ قَلْبِی وَ یَقِینا حَتَّی أَعْلَمَ أَنَّهُ لَنْ یُصِیبَنِی إِلا مَا کَتَبْتَ لِی وَ رَضِّنِی مِنَ الْعَیْشِ بِمَا قَسَمْتَ لِی یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.

علی غلامی

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.