سران رژیم صهیونیستی ادعا دارند تا خود را به عنوان نظام فساد ستیز به دنیا معرفی کنند که حتی بالاترین مقام سیاسی را به دلیل فساد مالی به دادگاه می‌کشانند.

سید جعفر رضوی، کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی/

سران رژیم صهیونیستی ادعا دارند تا خود را به عنوان نظام فساد ستیز به دنیا معرفی کنند که حتی بالاترین مقام سیاسی را به دلیل فساد مالی به دادگاه می‌کشانند؛ در حالی‌که ادعایی بیش نیست؛ چرا که آن‌ها به دنبال حفظ ژست دموکراسی و تبلیغ خود در رسانه‌های صهیونیستی و افکار عمومی دنیا هستند؛ با توجه به اینکه دادگاهی نمودن و برخورد اکثر کشورهای دنیا با مسئولان فاسد، این مسئه حتی در صورت تحقق و امکان برای رژیم صهیونیستی نقطه قوتی به شمار نمی‌رود.

نکته ثانویه اجرای محاکمه مسئولان فاسدی چون آقای نتانیاهو است. اینکه صرفاً مسئولان فاسد به دادگاه کشانده می‌شوند، کافی است؟ بیش از دو سال از به جریان افتادن پرونده فساد آقای نتانیاهو می‌گذرد، اگر سران رژیم صهیونیستی مدعی به چالش کشیدن بالاترین مقام نظام هستند، چرا این موضوع به نتیجه نمی‌رسد؟ سران رژیم صهیونیستی ثابت کرده‌اند که ادعای آن‌ها پوچ است؛ چرا که رقبای نتانیاهو در دو ماه گذشته مرتب بر این موضوع تأکید داشته‌اند که تلاش‌های انتخاباتی و سیاسی نتانیاهو برای فرار از فسادهای مالی او است. پرونده‌های سران رژیم صهیونیستی نشان دهنده عمق فساد در داخل این رژیم غاصب است. مقامات درجه یک رژیم اسرائیل چون ایهود اولمرت؛ موشه کاستا و شخصیت‌هایی چون تسیبی لیونی و نتانیاهو وهمه خانواده‌اش به عنوان شخصیت‌های درجه یک صهیونیستی همگی به نوعی فاسد بودن خود را به معرض دید عموم گذاشته‌اند.

آقای موشه کاتسا، رئیس رژیم صهیونیستی؛ ایهود اولمرت نخست وزیر و خانم لیونی که زمانی وزیر خارجه بوده و وزیر دادگستری از سیاسیون درجه یک بوده‌اند؛ هر چند مقامات درجه دو نیز از قافله فساد عقب نمانده اند. در انتخابات آوریل ۲۰۱۹ پیش از شروع انتخابات، پرونده فسادی در خصوص دستگاه قضایی و اتحادیه وکلای رژیم صهیونیستی مطرح شد که نشان داد رئیس اتحادیه وکلا اقدام به اخذ رشوه حتی رشوه‌های جنسی برای جا به جایی برخی قضات و رساندن آن‌ها به درجات بالاتر داشته است. اگر این درجات را در کنار هم بگذاریم می‌توان به این واقعیت رسید که فساد، بخش جدا نشدنی از حاکمیت رژیم صهیونیستی است، ضمن اینکه همواره این پرونده وجود داشته که رژیم صهیونیستی با پول‌های کثیف و پولشویی‌های مختلف اقدام به جذب سرمایه و کسب درآمد می‌کند. بخش دیگر اینکه نتانیاهو در حال محاکمه است و خود آن را کودتا و توطئه می‌پندارد؛ اشاره به یک نکته گفته نشده در رژیم صهیونیستی است. ایهود اولمرت در حوالی سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ محاکمه وحتی به زندان می‌رود، چر که باید هزینه شکست جنگ ۳۳ روزه را بپردازد!

همواره به این اصل توجه نشده که دررژیم اسرائیل کسانی که در داخل حاکمیت نتوانند اهداف مورد نظر صهیونیست‌ها را محقق کنند، مجازات می‌شوند؛ موشه کاتسا این مجازات را پذیرفت و از عرصه سیاسی خارج شد. ایهوت اولمرت پس از جنگ ۳۳ روزه براساس گزارش‌های ارائه شده از کمیته‌های مختلف از عرصه سیاسی خارج شد و اینک فعالیت سیاسی ندارد. به نظر می‌رسد دوره سیاسی نتانیاهو تمام شده و نوبت به اورسیده است تا به نوعی از طرف حاکمیت پنهان رژیم صهیونیستی محاکمه شود. در حقیقت پرونده‌های فساد نتانیاهو از یک سو نشان از فساد زیر بنایی و بنیادی در رژیم صهیونیستی دارد و از سوی دیگر وسیله و ابزاری برای مجازات افراد و تصفیه سیاسی برای خارج کردن آن‌ها از عرصه سیاسی به دلیل شکست‌هایی است که در تحقق نیافتن اهداف لابی‌های صهیونیستی مرتکب شده اند.

از سوی دیگر نباید از این نکته هم غافل شد که این رژیم اشغالگر به هیچ مسئولی اجازه قدرتیابی و کاریزما پیدا کردن نمی‌دهد، صهیونیست‌ها هیچ گاه به خصوص در ۳۰ سال اخیر اجازه نداده‌اند اسطوره‌ای در میان آن‌ها به وجود بیاید تا برای کنار گذاشتن او ناچار به پرداخت هزینه شوند؛ بنابراین شخصیت‌هایی که قدرت می‌گیرند، پیش از رسیدن به قدرت بیشتر مجازات می‌شوند تا به راحتی کنار بروند و در فضای سیاسی برای صهیونیست‌ها هزینه ایجاد نکنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.