پیشنهاد سردبیر

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۰ سال رشد و شکوفایی تصاعدی نیروی دریایی خواهد بود، گفت: موشک‌های مافوق صوت را نیز در آینده به دست خواهیم آورد و این یک اولویت برای ماست.

فرمانده نیروی دریایی ارتش: سال آینده سال رشد تصاعدی نیروی دریایی است

قدس آنلاین: به گزارش روابط عمومی منطقه یکم نیروی دریایی، آیین تکریم و معارفه فرماندهان فرماندهان قرارگاه مقدم جنوب نداجا، منطقه یکم امامت نداجا و فرمانده موشکی نداجا امروز یکشنبه ۲ شهریورماه با حضور فرمانده نیروی دریایی ارتش، فرماندهان ارشد نیروهای مسلح در استان هرمزگان، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، مدیرکل دادگستری استان هرمزگان، مسئولین و معاونین نداجا، در ستاد فرماندهی و قرارگاه مقدم ناوگان جنوب نداجا در بندرعباس برگزار شد.

در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش‌های مجاهدانه امیردریادار دوم مجتبی محمدی، در مدت تصدی مسئولیت فرماندهی قرارگاه مقدم ناوگان جنوب نداجا و منطقه یکم امامت نداجا، امیر دریادار دوم آریا شفقت رودسری به سمت فرمانده قرارگاه ناوگان جنوب نادجا و ناخدا یکم ستاد جعفر تذکر، به سمت فرمانده منطقه یکم امامت نداجا منصوب شد و همچنین ضمن تشکر از تلاش های امیردریادار دوم رضاقربانی در مدت تصدی فرماندهی موشکی نداجا ،ناخدایکم ستاد فتح الله رحیمیان بعنوان فرمانده جدید موشکی نداجا منصوب شد.

در ادامه امیردریادار دوم مجتبی محمدی فرمانده سابق قرارگاه مقدم ناوگان جنوب نداجا و منطقه یکم امامت نداجا گزارشی از روند فعالیت‌ها و اقدامات قرارگاه در حوزه‌های مختلف را در مدت تصدی مسئولیت ارائه کرد.

طی این مراسم رئیس اداره عقیدتی سیاسی نداجا، حجت الاسلام والمسلمین مظفری نژاده به بیان فرهنگ عاشورایی و حرکت بزرگ امام حسین(ع)در زنده نگداشتن اسلام و تشییع اشاره نمود و در ادامه افزود : مسئولیت ها میدان آزمایش است و باید بدانیم که ما وارث خون شهیدانیم ،شهیدانی که در طول جنگ تحمیلی از منطقه یکوم امامت در ۲ نبردی که در دریا داشتند به شهادت رسیدند و شهیدان عزیزما که در ماه رمضان در ناو کنارک به شهادت رسیدند.

در ادامه فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: مسیر سعادت ما خط روشن مکتب حسینی است و ما این راه را با تبعیت از ولایت طی می‌کنیم.

امیر دریادار خانزادی با بیان این که موضوع فرماندهی در قوای مسلح کشورمان به مثابه برگزیده شدن برای پذیرش مأموریت مهم تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است، افزود: فرماندهی، گذشته از امکانات پیرامونی، سختی‌ها و مشقت‌ها و خساراتی را نیز با خودش به همراه دارد و سپردن این مسؤولیت می‌بایست در بدو اعطا با ویژگی‌ها و شاخص‌هایی همراه باشد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش از سه عنصر ایمان، شجاعت و دانش به‌عنوان مؤلفه‌های مهم واگذاری فرماندهی در قوای مسلح یاد کرد و گفت: ایمان باید مراتب بالای آن در فرد تجلی یافته باشد و اگر ایمان نباشد، یک مجموعه بزرگ انسانی به انحراف کشانده می‌شود.

خانزادی از عنصر شجاعت به عنوان یک ویژگی کلیدی در وجود یک فرمانده در نیروهای مسلح نام برد و مرعوب نشدن در برابر ابزارهای مادی چشم‌پرکن دشمن را سبب‌ساز ایستادگی و مقاومت هوشمندانه دانست و افزود: دانش فرمانده می‌تواند در کنار تعامل با دیگر ظرفیت‌ها به توانایی گسترده انجامیده و مهارت و تجربه را نیز دنبال داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت منطقه یکم دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، این منطقه را پیشانی نیروی دریایی و نقطه تمرکز ویژه نیروی دریایی برشمرد و بیان کرد: منطقه یکم دارای پیچیدگی‌هایی با ظرفیت‌های انسانی متفاوت و دارای مجموعه‌ای از مهم‌ترین تجهیزات و ادوات نیروی دریای کشور است و از ریشه‌دارترین مناطق دریایی ارتش بشمار می‌رود و اگرچه می‌توان بوشهر را به قدمت این منطقه دانست، اما حجم وسیعی از تجهیزات و امکانات و ادوات در این منطقه سبب شده تا اهمیت آن در کشور بسیار زیاد باشد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در بیان دستاوردهای فرماندهی امیر دریادار دوم «مجتبی محمدی» در فرماندهی منطقه یکم نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: ایشان در ابعاد مختلف کار خودش را شروع کرد و در زدودن کهنگی از پادگان‌ها و بکارگیری هوش و ذکاوت در مدیریت برای تقویت توان آمادگی رزم و همین‌طور در زمینه خانه‌های سازمانی نیروها اقدامات خوبی انجام داد و به حق نگهداری و بروز نگهداشتن این مجموعه زیرساختی و خدمتی در سال‌های اخیر کار بزرگی بوده است.

وی از ناخدایکم «جعفر تذکر» فرمانده جدید این نیرو نیز خواست تا با اهتمامی جهادی و بسیجی، تمام توان خود را پای کار بیاورد.

خانزادی با اشاره به ۳ منطقه بزرگ دریایی ارتش در جنوب کشور شامل منطقه یکم امامت، منطقه دوم ولایت و منطق سوم نبوت و برنامه‌ریزی برای رشد و توسعه آنها، عنوان کرد: در آینده بزرگ‌ترین ناوگان نیروی دریایی ارتش در منطقه سوم نبوت در چابهار و پایگاه‌های آن متمرکز خواهد شد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: از پایان امسال و در آغاز سال ۱۴۰۰، رشد شتابانی در منطقه دوم و سوم را تجربه خواهیم کرد و این پایگاه‌ها و مناطق ما از خرمشهر در غربی‌ترین نقطه خلیج فارس تا پسابندر در شرقی‌ترین نقطه دریای عمان یک مدیریت همه‌جانبه و عاقلی نیاز دارد که بتواند در سایه همکاری‌های استانی و کلان و شرایط هماهنگی ترکیبی، راه بلند در پیش را با موفقیت طی کند.

وی بیان کرد: امیر «اشکان» و امیر «تاشک» هر کدام در دوره‌ای فرماندهی قرارگاه مقدم نداجا، منطقه جنوب را بر عهده داشتند، اما امیر «محمدی» همزمان مسؤولیت این قرارگاه و منطقه یکم دریایی ارتش را عهده‌دار شدند و اکنون تصمیم بر این قرار گرفته است که امیر «شفقت» فرماندهی قرارگاه مقدم و ناخدا «تذکر» فرماندهی منطقه یکم نیروی دریایی ارتش را عهده‌دار شوند.

خانزادی در ادامه به تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرماندهی معظم کل قوا در زمینه توسعه توان موشکی قوای مسلح کشورمان اشاره و عنوان کرد: مجموعه موشکی به مثابه همان دستان بلندی است که امنیت و اقتدار کشور را تضمین می‌کند.

وی از تلاش‌ها امیر دریادار دوم «قربانی» در این مسؤولیت تقدیر و تحولات به‌وجود آمده در این بخش را ستود و مهم‌ترین مصداق آن را ایجاد ظرفیت موشکی بر روی شناورهای دریایی ارتش برشمرد و بیان کرد: در گذشته موشک‌های ما عاریه‌ای بود، اما به لطف خدا و با همت بلند فرزندان همین مرز و بوم توانسته‌ایم موشک‌های قادر و غدیر را با برد ۳۰۰ کیلومتر و موشک کروز دریایی را بکارگیری کنیم و امروز این نوید را می‌دهم که دوربردترین موشک کروز ایران همرده موشک‌های «طلاییه» که با عنوان شهید ابومهدی المهندس نام‌گذاری شده، با برد ۱۰۰۰ کیلومتر در اختیار نیروی دریایی ارتش قرار خواهد گرفت که اتفاق بزرگی خواهد بود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین عنوان کرد: موشک‌های مافوق صوت را نیز در آینده به دست خواهیم آورد و این یک اولویت برای ماست.

وی از ناخدا یکم رحیمیان فرمانده جدید موشکی نیروی دریایی ارتش نیز خواست تا با استفاده از قوه خلاقیت و جوانی، توسعه موشکی در بخش‌های ضدهوایی، ضد زیردریایی و موشک‌های عمود پرتاب را نیز با جدیت پیگیری کند.

خانزادی در بخش پایانی اظهاراتش با تقدیر از نقش تکاوران دریایی ارتش، بخش بزرگی از فرآیند ایجاد امنیت برای خطوط کشتی‌رانی را در آب‌های بین‌المللی مدون تکاوران و زحمت شبانه‌روزی مجموعه ناوگان نیروی دریایی و بخش‌های فنی دانست که به طور شبانه‌روز در تلاش برای حفظ قدرت و توان ناوگان هستند.

وی تأکید کرد: سال ۱۴۰۰ سال رشد و شکوفایی تصاعدی نیروی دریایی خواهد بود و در هفته دفاع مقدس امسال رشد و رونق بیشتر ناوگان نیروی دریایی ارتش را شاهد خواهیم بود و پس از آن تا پایان سال نیز به‌طور مستمر شاهد الحاق تجهیزات جدید به مجموعه نیروی دریایی ارتش خواهیم بود.

منبع: عصر ایران

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.