سخنران حرم مطهر رضوی با اشاره به شخصیت بالای علمی امام سجاد(ع) بیان کرد: صحیفه سجادیه موید رویکرد علمی این امام همام است.

صحیفه سجادیه موید رویکرد علمی امام سجاد(ع) است

به گزارش قدس آنلاین،   حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی قمی سخنران حرم مطهر رضوی در ویژه برنامه شام ولادت سید الساجدین حضرت زین العابدین(ع) که شامگاه شب گذشته در رواق بزرگ امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: دوران زندگی امام زین العابدین(ع) همزمان با حکومت خلفای ظالم بنی امیه که اختناق شدیدی در آن وجود داشت همراه بود.
وی تصریح کرد: ارتباط امام سجاد(ع) در این دوران با شیعیان و دوستداران خود به راحتی ممکن نبود و ایشان تحت نظر شدید دشمن قرار داشتند از این رو امام زین العابدین(ع) علوم و معارف دینی و سیاسی را در قالب دعا و مناجات به شیعیان خود آموزش می دادند.
خطیب حرم مطهر رضوی افزود: صحیفه سجادیه، مناجات خمس عشر و دعای ابوحمزه ثمالی از جمله گنجینه ها و میراث ماندگار امام سجاد(ع) است که برای شیعیان به یادگار مانده است ولی متاسفانه این گنجینه ها در جامعه مورد غفلت واقع شده است.
وی ادامه داد: دعاها و مناجات های امام سجاد(ع) علاوه بر جنبه عبادی و مناجات با خدا سرشار از علوم و معارف دینی، اخلاقی و سیاسی اهل بیت(ع) در قالب دعا به شیعیان آموزش داده شده است.
حجت الاسلام قمی با بیان اینکه یکی دیگر از جنبه های زندگی حضرت زین العابدین(ع) توجه به فقرا و مستمندان و کمک به آنها بود افزود: امام سجاد(ع) در حدود چهارصد خانوار مستمند مدینه را تحت پوشش داشتند و در زمینه تامین نیازهای معیشتی آنها بسیار تلاش می کردند.

منبع: آستان نیوز

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.