پرویز فتاح گفت: بنیاد مستضعفان ۱۴ هزار میلیارد تومان در منطقه محروم و مرزی خواف سرمایه گذاری می کند.

 سرمایه گذاری ۱۴ هزار میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان در خواف

به گزارش قدس آنلاین، سید پرویز فتاح در مراسم افتتاح کارخانه کنسانتره سنگ آهن سنگان خواف اظهار کرد: این کارخانه مواد اولیه ۱.۵ میلیون تن فولاد را تامین می کند و ظرفیتی معادل ۱۰ درصد به تولید کنسانتره سنگ آهن کشور اضافه می کند.

وی افزود : بنیاد مستضعفان تقریبا ۴ هزار میلیارد تومان در این کارخانه سرمایه گذاری کرده است.

فتاح خاطرنشان کرد: در راه اندازی این کارخانه، هیچ نیروی خارجی دخالت نداشت. اطمینان می دهیم که سرعت این پروژه و دقت کار نیروهای جوان و متخصص کشورمان قطعا بهتر از شرایطی بود که خارجی ها در آن حضور پیدا می کردند و این یعنی اقتصاد مقاومتی و شکست تحریم ها.

وی تاکید کرد: امروز ما کارخانه ای را افتتاح کردیم که تمام ضوابط و استانداردهای فنی و محیط زیستی در آن رعایت شده است.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در ادامه گفت: فعالیت های اقتصادی بنیاد با هدف توسعه زیرساخت های کشور از یک سو و بهره‌مند شدن محرومان و مستضعفان کشور از سود حاصل این فعالیت ها از سوی دیگر انجام می شود.

فتاح خاطرنشان کرد: ما به دنبال تکمیل زنجیره فولاد در بنیاد مستضعفان هستیم. امروز کلنگ آغاز عملیات اجرایی گندله سازی به ظرفیت ۵ میلیون تن را به زمین زدیم و مقرر شده ۶ هزار میلیارد تومان در این پروژه سرمایه گذاری کنیم. احداث آن نیازمند ساخت یک کارخانه کنسانتره دیگر به ظرفیت ۲.۵ میلیون تن با سرمایه گذاری ۴ هزار میلیارد تومان است و این یعنی سرمایه گذاری ۱۴ هزار میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان در این منطقه.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این فعالیت بنیاد در صنعت فولاد باعث اشتغالزایی در کشور و رونق اشتغال برای نیروهای بومی این منطقه و جنوب کشور شده است. ما به این موضوع توجه داریم که در کنار فعالیت های اقتصادی باید به مسئولیت اجتماعی شرکت ها در قبال مردم منطقه توجه داشته باشیم. لذا در کنار فعالیت محرومیت زدایی خود در شهرستان رشتخوار به عنوان یکی از مناطق هدف محرومیت زدایی بنیاد در همسایگی خواف، سهم قابل توجهی را از هزینه های ۲ بانده کردن جاده تایباد به خواف و ۲ بانده کردن خط ریلی خواف که این شهرستان را به خط آهن سراسری کشور متصل می کند بر عهده گرفتیم.

۱۸۶ نفر به طور مستقیم و ۱۸۶۰ نفر به طور غیر مستقیم بکار گرفته می شوند

هاشم نظام آبادی مدیرعامل هلدینگ معدنی بنیاد نیز در این مراسم گفت: این کارخانه با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و در سطح قابل رقابت با نمونه های مشابه توسط نیروهای داخلی ساخته شده است. برخی از این تجهیزات همچون پمپ ها برای نخستین بار در کشور ساخته شد و این تجهیزات با راندمان بسیار خوب در خدمت تولید قرار گرفتند. سنگ شکن این کارخانه بزرگترین سنگ شکن کشور است که هر ساعت ۲۷۰۰ تن سنگ را دریافت می کند افزود: ما در راستای بی اثر کردن تحریم ها از ظرفیت شرکت های داخلی استفاده کردیم و حتی یک نیروی خارجی در راه اندازی این کارخانه دخالت نداشته است.

وی افزود: عملیات اجرایی این پروژه عظیم طی ۳۰ ماه به اتمام رسید. تمام نیروهای این شرکت از ظرفیت های بومی منطقه ای هستند و از طریق آزمون جذب می شوند. امروز ۱۸۶ نفر به طور مستقیم و ۱۸۶۰ نفر به طور غیر مستقیم بکار گرفته می شوند.

گام بلند بنیاد مستضعفان برای پایین آوردن سرانه بیکاری در خراسان رضوی

یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: بنیاد مستضعفان با ساخت این طرح عظیم و تولید کنسانتره سنگ آهن، گام بلندی در راه پایین آوردن سرانه بیکاری در استان برداشته است.

وی افزود: خراسان رضوی ظرفیت‌های متعددی دارد که ما وظیفه داریم اقدامات لازم را برای شکوفایی آن‌ها فراهم کنیم. این که جریان اقتصادی خراسان رضوی مبتنی بر استعدادها باشد و چرخ‌های آن هر روزه با سرعت بیشتر حرکت کند وظیفه ما است که باید زیرساخت‌ها را فراهم کنیم.

نظری خاطرنشان کرد: اگر برای فراهم شدن زیرساخت‌ها ما منتظر همراهی دستگاه‌های دولتی باشیم کاری از پیش نخواهیم برد؛ این کارخانه باید بتواند آب و برق مورد نیازش را خودش تولید کند، البته که خودکفایی مجموعه‌های پیش رو همیشه مورد تاکید ما بوده و خواهد بود.

وی در ادامه گفت: بنیاد مستضعفان باید پیش قدم شود تا در این منطقه مشکل آب و برق برطرف شود و ما نیز در این امر در کنار بنیاد خواهیم بود.

نظری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مسیر حدفاصل بین تربت تا خواف آزار دهنده است و دستگاه‌های دولتی نیز شرایط رسیدگی به این موضوع را ندارند؛ بنیاد مستضعفان برای حل این مشکل منطقه نیز می‌تواند پیش قدم باشد و به آسایش مردم منطقه کمک کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.