معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برپایی بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به صورت حضوری خبر داد.

نمایشگاه قرآن به صورت حضوری برگزار می‌شود

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا معاف  در حاشیه شصتمین جلسه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآن کریم در جمع خبرنگاران گفت: بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از پانزدهم ماه مبارک رمضان مصادف با سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) تا بیست و هفتم (۲۸ فروردین تا نهم اردیبهشت) در مصلای تهران برگزار خواهد شد.

وی افزود: البته این نمایشگاه محدودتر از سال‌های قبل خواهد بود.  ما برای برپایی ۲۵ روزه این نمایشگاه درخواست داده بودیم اما با برگزاری ۱۲ روزه موافقت شد.  با توجه به فروکش کردن موج جدید کرونا، نمایشگاه کتاب و نمایشگاه قرآن به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هفته گذشته در دومین جلسه شورای برنامه ریزی بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم گفت: بی شک شکل گیری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از برکات انقلاب است و در صورت کسب اجازه از ستاد ملی مقابله با کرونا و موافقت آن ستاد با حفظ تمام دستورالعمل های بهداشتی امسال شاهد برگزاری آن به شکل حضوری هستیم.

وی بر لزوم بسیج و گسیل حداکثری در استفاده از ظرفیت های جامعه قرآنی در حوزه های حاکمیتی و مردم نهاد در امر برگزاری هر چه با شکوه نمایشگاه قرآن کریم و ضمن تشریح بخش های مختلف نمایشگاه، بر لزوم برنامه ریزی منسجم تاکید کرد.  

حامد منیری مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت (ع) معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اوایل بهمن ماه گفته بود: تاکنون چند جلسه برای برپایی نمایشگاه قرآن کریم برگزار شده و نقاط قوت و ضعف را بررسی کرده ایم. البته فقط بحث مجازی و حقیقی برگزار شدن آن مطرح است.  در هر صورت ما برای برگزاری نمایشگاه قرآن چه به صورت حضوری و چه به صورت مجازی آمادگی داریم و اگر مانعی وجود نداشته باشد، این نمایشگاه حضوری خواهد بود.

وی درباره فعالیت بخش بین الملل در نمایشگاه قرآن گفت: این موضوع از حوزه کاری ما خارج است و مربوط به اداره کل ارتباطات و هماهنگی و در نهایت معاونت قرآن است. البته دبیرخانه نمایشگاه قرآن از ابتدا در سطح معاونت قرآن تشکیل شده است و اکنون نیز در دفتر تبلیغ و ترویج فعال است و قبل از این نیز در معاونت بوده است اما این که در آینده چه سیاستی باشد، هنوز مشخص نیست.

منیری از صاحب نظران خواست تا طرح ها و ایده های خود را تا ۱۵ فروردین به پست الکترونیکی ارسال کنند.  

نخستین نمایشگاه مجازی قرآن کریم با شعار  «قرآن، کتاب رشد و رویش» در اردیبهشت ماه سال جاری مصادف با دهه آخر ماه مبارک رمضان به صورت مجازی برگزار شد که در این نمایشگاه مجازی دو بخش اصلی فروشگاهی و محتوایی در نظر گرفته شده بود. بخش فروشگاهی به فروش کتاب های چاپی در حوزه دین و دفاع مقدس اختصاص داشت و بخش محتوایی نیز در ۱۵ محور مانند مشاوره، معرفی موسسات و سایت های قرآنی، نرم افزارها و پیام رسان های قرآنی، نگارخانه، نشست ها، آواها و نغمات، برترین محصولات و ترجمه و تفسیر قرآن فعال بود.  

منبع: ایرنا
انتها ی خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.