تحولات منطقه

فرمانده مرزبانی هرمزگان از اجرای طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت و کشف محفظه پلاستیکی موسوم به «مشک ماری» در سواحل شهرستان بندرعباس خبر داد و گفت: یک فروند شناور نیز در این عملیات توقیف شده است.

شناور حامل قاچاق گازوییل در سواحل بندرعباس توقیف شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس انلاین،  سردار بهادر اسماعیلی روز پنجشنبه در تشریح کشفیات قاچاق سوخت در بندرعباس گفت: مرزبانان پایگاه دریابانی بندرعباس در اجرای طرح ضربتی مبارزه با قاچاق فرآورده‌های نفتی با انجام کار اطلاعاتی و گشت زنی‌های هدف‌مند از قصد قاچاقچیان مبنی بر انتقال مقادیر قابل توجهی سوخت به وسیله محفظه‌های پلاستیکی موسوم به مشک ماری مطلع و رسیدگی به موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: پس از بررسی و صحت خبر، مرزبانان به محل مورد نظر اعزام شدند.

فرمانده مرزبانی هرمزگان اظهارداشت: قاچاقچیان به محض مشاهده مرزبانان اقدام به فرار کردند که با سرعت عمل مأموران یک عدد مشک بزرگ ماری شکل حاوی ۱۰۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق کشف شد.

سردار اسماعیلی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش سوخت کشف شده را ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردند، تصریح کرد: دستگیری متهمان در دستور کار اطلاعاتی مرزبانان قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha