تحولات منطقه

۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰
کد خبر: ۸۸۵۹۶۱

وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که ارتش این کشور برای تضمین امنیت این کشور هر کاری انجام می‌دهد.

شویگو: غرب در جنگ واقعی با روسیه است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روزنامه ایندیپندنت، وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که کشورهای غربی تمام تلاش خود برای نابودی روسیه را به کار بستند.

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد که کشورهای غربی با به راه انداختن جنگ واقعی علیه روسیه، سعی در شکست این کشور داشتند.

وزیر دفاع روسیه در عین حال یادآور شد که اما نیروهای مسلح روسیه برای تضمین امنیت و حاکمیت کشور هر اقدامی لازم باشد، انجام خواهند داد.

وزیر دفاع روسیه پیشتر اعلام کرده بود که از اوایل ماه جاری، نیروهای اوکراینی در محورهای دونتسک جنوبی، زاپروژیا و دونتسک ۲۶۳ حمله به مواضع نیروهای مسلح روسیه انجام داده اند. تمامی حملات نیروهای اوکراینی در محورهای دونتسک جنوبی، زاپروژیا و دونتسک از ۴ ژوئن تا کنون دفع شده و هدف حملات آنها محقق نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha