قسمت جالب ماجرا آنجاست که بدانیم مرکاوا با وزن 65 تن، تانک اصلی میدان نبرد اسرائیلی است و اکنون اینکه چگونه و توسط چه طرفی چنین هیولایی دزدیده شده خود جای سوال و بسیار تعجب برانگیز است.

تانک مرکاوای اسرائیل از اسقاطی سر درآورد!؛ گزارشی درباره معضل ادامه‌دار «دزدی» در ارتش صهیونیستی

گاهی انسان از شنیدن برخی رخدادها هاج و واج شده و انگشت به دهان می ماند. بطور نمونه در رابطه با کشور خودمان، همین چند وقت پیش ماجرای دزدیدن یک قلاده شیر از باغ‌وحش ساری نقل محافل شد. کاربری با اشاره به این موضوع نوشت: از باغ وحش شیر دزدیدند و بردن دبی. نه انگار توجه نکردید، رفتن سلطان جنگل رو بلند کردن، زدن زیربغل‌ و برداشتن آوردن بیرون و توی یک کشور دیگه فروختن. تازه گیر هم نیوفتادن!

این مسئله به سوژه ای خنده دار و با ته مایه انتقادی در میان کاربران فضای مجازی بدل شد. اما این دست اتفاقات هنگامی که در حوزه نظامی به وقوع پیوندد، با وجود بار طنز آمیز آن، به لحاظ امنیتی ضعف طرف مذکور را به رخ می کشد. این موضوع، یعنی معضل ادامه‌دار «دزدی» از تجهیزات ارتش موضوعی است که این روزها رژیم صهیونیستی بطور جد با آن دست به گریبان است.

آهن پاره، پلاستیک کهنه، تانک مرکاوا، خریداریم!

در آخرین مورد دست گل به آب دادن ها، پلیس رژیم صهیونیستی روز گذشته از کشف یک تانک مرکاوا در محوطه اسقاط منطقه نشر در حومه شهر حیفا خبر داد. این عراده مرکاوا شبانه توسط گروهی ناشناس از یک پایگاه آموزشی ارتش رژیم صهیونیستی در تقاطع الیکیم دزدیده و به این مکان منتقل شده بود! قسمت جالب این ماجرا آنجاست که بدانیم مرکاوا (به معنای ارابه) با وزن 65 تن، تانک اصلی میدان نبرد اسرائیلی است و اکنون اینکه چگونه و توسط چه طرفی چنین هیولایی دزدیده شده خود جای سوال و بسیار تعجب برانگیز است، مسئله ای که هنوز توضیحی از سوی مقامات صهیونیست در مورد آن ارائه نشده است.

دزیدن این تانک که صهیونیست ها به آن افتخاز زیادی می کنند و بردن آن به مرکز اسقاط البته ما را به چند سال پیش می برد زمانی که یک خریدار ضایعات ایرانی بعد ماجرای شکار پهپاد پیشرفته امریکایی، در اقدامی جالب مدعی شد گلوبال هاک و آرکیو ۱۷۰ را خریداری می‌کند و به این طریق تکنولوژی نظامی ایالات متحده را به سخره گرفت. البته آمریکایی ها هم دست کمی از دست نشانده خود در آبروریزی نظامی ندارند. همین چهار روز پیش اظهارات مقامات واشنگتن در گم شدن یک جنگنده اف-۳۵ بعد از «ایجکت» کردن خلبان در ایالات کارولینای جنوبی و درخواست از مردم برای پیدا کردن آن سوژه رسانه ها شد. یک فروند اف 35 امریکا گم شده، هر کسی پیدا کرد خبر بده و مژدگانی دریافت کنه! چند تیم جستجو یحتمل با سگ‌های ردیاب و از این جور مسائل در به در دنبال لاشه اف35 هستند. لامصب از بس پیشرفته است وقتی هم سقوط می‌کنه، غیب می‌شه... جل‌الخالق! تا حالا دیده بودید؟ این برخی از شوخی کاربران ایرانی با این ماجرا بود. در نهایت در حالی که فرضیه های پیچیده و از هک شدن تا فرود اف 35 در پایگاه هوایی چین در کوبا مطرح شد، سه شنبه و پس از دو روز گشت و گذار لاشه این جنگنده پیشرفته در شهرستان ویلیامزبورگ، در شمال چارلستون میان میدان زباله ها پیدا شد.

معضل دزدی از پایگاه های صهیونیستی

ماجرای جالب توجه دزدیدن تانک مرکاوا در حالی سر و صدای زیادی به پا کرده که در کنار رسوایی های جنسی و فرار از خدمت و خودکشی در میان نظامیان و سربازان، دزدی مهمات جنگی از پادگان‌های ارتش اسرائیل نیز تبدیل به یک پدیده معمول، چالش‌برانگیز برای اشغالگران شده است. در آخرین مورد همین دو هفته پیش رسانه‌های صهیونیستی از دزدیده شدن یک قبضه تیربار از پایگاه‌ها نظامی «تزلیم» خبر دادند. این تیربار در حالی دزدیده شد که بر روی یک خودروی زرهی نصب بوده است و تعدادی از سربازان به جای نگهبانی در داخل آن خوابیده بودند! رسانه‌های رژیم صهیونیستی اردیبهشت ماه نیز افشا کردند که دستگاه‌های امنیتی و پلیس این رژیم در حال تحقیق درباره دزدیدی حدود ۷۰ هزار گلوله و ۷۰ نارنجک دستی از یک پایگاه نظامی در جولان اشغالی سوریه است.

ربودن پی در پی سلاح و مهمات از پادگان‌های رژیم صهیونیستی موجب شد که این رژیم ۲۵ آذرماه در اقدامی عجیب برای نخستین بار در تاریخ، یک مرکز پلیس را با هدف مقابله با این روند در درون یک پادگان نظامی آموزشی در نقب در جنوب سرزمین‌های اشغالی ایجاد کند. کارشناسان معتقدند که متهم کردن فلسطینیان در این دست عملیات‌ها در راستای سرپوش گذاشتن بر ناهنجاری‌های درون ارتش و شرایط نامساعد آن است که موجب می‌گردد نظامیان اقدام به ربودن مهمات یا همکاری با دزدان کنند. واقعیت آن است که درصد بالایی از شهرک‌نشینان صهیونیست دیگر اعتمادی به ارتش برای محافظت از خود ندارند و حتی انگیزه پیوستن به ارتش میان جوانان اسرائیلی نیز دیده نمی‌شود. در این راستا رسانه‌های صهیونیست فاش می‌کنند که عمده سربازان به دلیل وضعیت بد مالی و دستمزد کم مجبور به همکاری با دشمن یا پنهان کردن سلاح‌ها برای فروش قاچاقی آن می‌شوند.  منابع صهیونیستی با ابراز نگرانی از رواج پدیده سرقت سلاح از پادگان‌های ارتش اعلام کردند که این سلاح‌ها اغلب در عملیات‌های ضد اسرائیلی در مناطق مختلف و به ویژه سرزمن های اشغالی 1948 استفاده می‌شود؛ به طوری که به اعتراف روزنامه عبری هاآرتص  تنها در سال 2021، 675 مورد تیراندازی در سرزمین‌های 1948 رخ داده که در 463 مورد، این تیراندازی‌ها با استفاده از سلاح‌های دزدی شده از ارتش رژیم اسرائیل صورت گرفته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.