نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: مجلس باید متولی حوزه گردشگری سلامت را مشخص کند. این‌طور نمی‌شود که گردشگران غیرایرانی به مشهدالرضا(ع) بیایند، گرفتار مشکلات موجود شوند و با خاطره ناخوشایندی از مشهد بروند اما جریان پیگیری خبرنگاران و مردم میان وزارت گردشگری و وزارت بهداشت بلاتکلیف بماند.

مجلس متولی گردشگری سلامت را مشخص کند

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی که با حضور محمود محمدزاده شبستری رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جمعی از مدیران حوزه بهداشت و درمان استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت حمایت ملی از زیرساخت‌های درمانی مشهد الرضا (ع) اظهار کرد: شاید وضعیتی که در مشهد الرضا (ع) وجود دارد، تقریباً در هیچ نقطه دیگری در کشور پیش نمی‌آید خصوصاً با ورود بیش از ۳۰ میلیون نفر زائر به‌طور سالیانه، اگر هم از هر ۱۰ نفر، یک نفر به خدمات پزشکی نیاز پیدا کند، نتیجه آن ورود بیش از سه میلیون بیمار به مراکز درمانی است که پاسخگویی به آن نه در بودجه دانشگاه و نه در اعتبار نهادهای بیمه‌گزار پشتیبانی نمی‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی افزود: علاوه بر این، بسیاری از کسانی که به مشهد می‌آیند، مبتلا به بیماری‌های سخت و لاعلاجی هستند که راهی مشهد الرضا (ع) می‌شوند تا از ظرفیت مراکز درمانی اینجا استفاده کنند.

وی گفت: بنابراین جایگاه مشهد متفاوت از سایر نقاط کشور است و باید برای توسعه زیرساخت‌های درمانی مشهد الرضا (ع) تلاش کرد.

وی با بیان اینکه متمرکزسازی ظرفیت خیرین سلامت، یک ضرورت بسیار مهم در ارتقای زیرساخت‌های درمانی استان و مشهد است، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات مهم مشهد الرضا (ع)، پروژه ساخت شهر سلامت است زیرا امروزه تجمع همه خدمات درمانی در برخی مناطق شهر همچون خیابان پرستار در بلوار احمدآباد مشهد است که نه‌فقط برای اهالی و ساکنان بلکه حتی برای دسترسی بسیاری از گردشگران سلامت هم مشکل ایجاد می‌کند.

علم الهدی ادامه داد: باید متولی حوزه گردشگری سلامت به‌دقت از طرف مجلس شورای اسلامی مشخص شود. این‌طور نمی‌شود که گردشگران غیرایرانی به مشهد الرضا (ع) بیایند، گرفتار مشکلات موجود شوند و با خاطره ناخوشایندی از مشهد بروند. این شهر هرچه زائر و گردشگر دارد، در اصل بر مبنای عشق مردم ایران و سایر ملت‌ها به علی ابن موسی‌الرضا (ع) است و این موضوع، اهمیت رسیدگی به موضوع را دوچندان می‌کند.

کمک ۱۵ هزار میلیارد تومانی خیران سلامت در کشور

حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هم در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این کمیسیون و مجمع خیران سلامت اظهار کرد: جمعیت خیران سلامت چه در دوران بحران‌ها و چه در حوزه توسعه زیرساخت‌های درمانی همواره کمک‌حال مردم و نسخه شفابخش رویدادهای مثبت و مؤثر بوده‌اند تا جایی که فقط در دو ماه اول شیوع کرونا، بیش از ۱۶۴ میلیارد تومان کمک از طرف خیران برای تولید ماسک و ملزومات بهداشتی پیشگیری از ابتلاء ارسال شد و با پایان دوره همه‌گیری کرونا هم این مشارکت‌ها ادامه داشته اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.