مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی خواستار استفاده از ظرفیت مهندسان دارای صلاحیت و آموزش دیده در فرآینده شناسایی ساختمان‌های ناایمن سراسر کشور شد.

ضرورت ورود مهندسان به فرآیند شناسایی ساختمان‌های ناایمن/ وزارت راه:‌ شناسایی ساختمان‌های ناایمن کار تخصصی است

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم،  حامد مانی‌فر مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان اظهار کرد: لازم است مهندسان دارای صلاحیت و آموزش دیده، به‌ویژه کارشناسان ماده ۲۷  تحت نظارت و راهبری کمیته‌های ایمنی استان‌ها نسبت به ارزیابی ساختمان‌های ناایمن اقدام کنند.

وی ادامه داد: در غیر اینصورت نیازمند صرف زمان بسیار برای شناسایی این دسته از ساختمان‌ها در کل کشور خواهیم بود. بنابراین ضرورت دارد سازمان‌های نظام ‌مهندسی استان‌ها همه ظرفیت و توان فنی خود را در اختیار کمیته‌ها قرار دهند.

وی شناسایی ساختمان‌های ناایمن را کاری علمی و تخصصی برشمرد و تاکید کرد: انجام این کار باید از طریق افراد آموزش دیده و دارای صلاحیت انجام شود.

گفتنی است؛ مهدی بابایی، رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران اخیراً درباره ساختمان‌های ناایمن گفته است: جلسات کمیته ایمنی و مدیریت بحران در سطح مناطق شهر تهران برگزار شد و با همکاری مدیران و دادستانی توانستیم تعداد ساختمان‌های ناایمن را کاهش دهیم.

وی با تأکید بر ضرورت تدبیر در ایمن‌سازی ساختمان‌ها و اقدامات قانونی در این حوزه، گفت: اگر در لیست ساختمان‌های ناایمن تنها به اخطار اکتفا کنیم ترک‌فعل صورت می‌گیرد و باید این ترک‌ فعل از طریق مراجع قضایی پیگیری شود.

بر اساس برنامه‌ریزی باید تا پایان سال ۱۴۰۲ تمام ۱۲۹ ساختمان بحرانی شهر تهران تعیین تکلیف شوند. ساختمان‌های ناایمن در مالکیت شهرداری تهران نیز بایستی ایمن‌سازی شوند. در این خصوص برای نخستین بار ردیف اعتباری در بودجه شهرداری‌های مناطق پیش‌بینی و فرصت ایمن‌سازی فراهم شده است.

ایمن‌سازی مدارس شهر تهران از دیگر مواردی است که مورد توجه مدیریت شهری قرار دارد و شهرداری‌های مناطق بودجه‌ای را که برای کمک به مدارس دارند، با اولویت ایمن‌سازی مدارس در اختیار آنها قرار دهند.

گفتنی است؛  لازم به ذکر است آماری از ساختمان‌های ناایمن سایر استان‌های کشور در زمان حاضر وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.