تحولات منطقه

با مصوبه مجلس ، قوه قضائیه مکلف شد با همکاری وزارتخانه های دادگستری و امور خارجه در رسیدگی به جرائم وضعیت حقوق بشر از جمله نسل کشی، جنایت علیه بشریت، تروریسم، جرائم جنگی و تجاوز در سایر کشورها به ویژه دولت های غربی اقدامات حقوقی الزم را انجام دهد.

قوه قضائیه مکلف به اقدام حقوقی علیه کشورهای ناقض حقوق بشر شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، نمایندگان در جلسه علنی امروز (یک‌شنبه،14 آبان) مجلس شورای اسلامی،ماده الحاقی 18 لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند و بر این اساس قوه قضائیه مکلف شد با همکاری وزارتخانه های دادگستری و امور خارجه در رسیدگی به جرائم وضعیت حقوق بشر از جمله نسل کشی، جنایت علیه بشریت، تروریسم، جرائم جنگی و تجاوز در سایر کشورها به ویژه دولت های غربی اقدامات حقوقی الزم را انجام دهد.

ماده الحاقی 18- قوه قضائیه مکلف است با همکاری وزارتخانه های دادگستری و امور خارجه در رسیدگی به جرائم وضعیت حقوق بشر از جمله نسل کشی، جنایت علیه بشریت، تروریسم، جرائم جنگی و تجاوز در سایر کشورها به ویژه دولت های غربی اقدامات حقوقی الزم را انجام و گزارش آنها را در اختیار مراجع ذیصالح داخلی و بین المللی قرار دهد.
 

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha