تحولات منطقه

محل استقرار نظامیان آمریکایی‌ در پایگاه «حریر» در اقلیم کردستان عراق (شمال عراق) پنجشنبه شب مجددا هدف حمله پهپادی مقاومت عراق قرار گرفته است.

پایگاه آمریکایی «حریر» مجددا هدف حمله پهپادی قرار گرفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس انلاین به نقل از ایرنا، مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای مسؤلیت حمله پنجشنبه شب به پایگاه آمریکایی «حریر» در اقلیم کردستان عراق را بر عهده گرفت.

مقاومت اسلامی عراق امروز همچنین در بیانیه‌ای مسؤلیت سه حمله جداگانه به پایگاه آمریکایی «عین الاسد» در غرب عراق را بر عهده گرفت.

مقاومت اسلامی عراق از تاریخ هفدهم اکتبر تاکنون، در همبستگی و حمایت از ملت فلسطین و مردم غزه، بارها مواضع نظامی ایالات متحده در منطقه را هدف حملات راکتی و پهپادی خود قرار داده است.

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که از تاریخ هفدهم اکتبر (همزمان با اعلام رسمی مقاومت اسلامی عراق برای هدف قرار دادن پایگاه‌های نظامی امریکا در منطقه) تاکنون، ۴۵ نفر از نیروهای آمریکایی زخمی شده‌اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha