تحولات منطقه

حملات گسترده دیشب رژیم صهیونیستی به اردوگاه نور شمس در شمال کرانه باختری با ایستادگی گروه‌های مقاومت در برابر دشمن صهیونیستی مواجه شد.

محاصره اردوگاه نورشمس در کرانه باختری و درگیری نظامیان صهیونیست با رزمندگان مقاومت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی شب گذشته حمله گسترده به اردوگاه نور شمس در شرق طولکرم واقع در شمال کرانه باختری را در دستور کار خود قرار داده و انفجارهای متعدد و تیراندازی شدید در داخل اردوگاه به راه انداختند.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین بولدوزرهای نظامی را به منطقه اعزام کرده و اقدام به محاصره کامل اردوگاه کرده است. همزمان با این عملیات تحرکات هوایی و استقرار تک‌تیراندازان ارتش صهیونیستی در اطراف اردوگاه نور شمس نیز از سوی صهیونیست‌ها دنبال شد. پهپادهای جاسوسی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در آسمان اردوگاه نور شمس به پرواز درآمدند.

نظامیان اسرائیلی همچنین به شهر طوباس در شمال کرانه باختری یورش برده و منزل شهید محمد دراغمه مجری عملیات اخیر در ایست بازرسی تیاسیر (که طی آن دو نظامی صهیونیست کشته و ۸ نفر هم زخمی شدند) را محاصره کردند. منابع محلی از وقوع درگیری مسلحانه بین مبارزان مقاومت و نیروهای اشغالگر در این منطقه خبر دادند.

گردان‌های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی مستقر در شهر طولکرم با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که این گردان‌ها در برابر عناصر متجاوز صهیونیستی در محورهای مختلف اردوگاه نور شمس ایستادگی کرده و دشمن صهیونیستی و خودروهای زرهی آن را به گلوله بستند.

بر اساس این بیانیه درگیری‌های شدیدی بین این نیروها با دشمن صهیونیستی در محورهای المنشیه و خیابان نابلس و حی جبل و المسلخ و محور السیف به وجود آمده است و عناصر مقاومت موفق شده‌اند چندین بمب دست ساز را در مسیر حرکت خودروهای نظامی دشمن در محور السیف منفجر شدند که در این حملات تعدادی از نیروهای متجاوز کشته یا زخمی شده‌اند.

رژیم صهیونیستی بعد از اعلام آتش بس در غزه در ۱۹ ژانویه گذشته عملیات نظامی گسترده‌ای را در شمال کرانه باختری آغاز کرده که به شهادت و زخمی شدن ده‌ها فلسطینی و آواره شدن هزاران نفر منجر شده و بسیاری از زیرساخت‌های شهرها و اردوگاه‌های کرانه باختری را از بین برده است.

اشغالگران صهیونیستی عملیات خود در اردوگاه جنین را از روز ۲۱ ژانویه آغاز کرده و سپس آن را به شهرهای طولکرم و طمون و اردوگاه الفارعه در طوباس گسترش دادند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha