تحولات منطقه

۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱
کد خبر: ۹۴۷۴۴۶

هافبک ملی پوش ایرانی علیرضا جهانبخش می گوید که به یک دلیل فاینورد را انتخاب کرده است.

فرد خاصی که کاپیتان ایران را زنده کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، «سرمربی فاینورد جهانبخش را زنده کرد» این تیتر کلیدی مجله  «Hand in Hand» درباره مصاحبه کاپیتان تیم ملی ایران علیرضا جهانبخش است.

کاپیتان تیم ملی ایران می گوید که به دلیل حضور «آرنه اشلوت» مربی هلندی تصمیم گرفته تابستان 2021 به فاینورد بیاید. جهانبخش در دومین فصل حضورش در فاینورد نمایش بهتری نسبت به سال گذشته داشته و در 13 بازی یک گل زده و یک پاس گل داده است.

جهانبخش در مصاحبه با این رسانه هلندی می گوید که با خودش خیلی کلنجار رفته و در نهایت بعد از ناامیدی از برایتون و لیگ برتر انگلیس فاینورد را انتخاب کرده است.

فرد خاصی که کاپیتان ایران را زنده کرد

ستاره ایرانی می گوید که هواداران فاینورد از او انتظار زیادی دارند چون او در اولین حضورش در لیگ هلند با آلکمار در فصل 2017 بهترین گلزن و بازیکن سال این کشور شد.

او معتقد است در اولین فصل حضورش در فاینورد به دلیل نیمکت نشینی های مستمرش در 3 فصل حضورش در برایتون «ترسی زیادی» در وجودش بود و نمی توانست نمایش خوبی داشته باشد.

کاپیتان تیم ملی ایران در توصیف سرمربی فاینورد او را «فردی منحصر به فرد» می داند که تاثیر زیادی به بازی اش در زمان حضورش در آلکمار به عنوان مربی داشته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha