پیشنهاد سردبیر

پرتاب ماهواره «ثریا» متعلق به سازمان فضایی ایران در صبح امروز (شنبه ۳۰ دی ماه)، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های اروپایی و آمریکایی داشت.

بازتاب خبر پرتاب ماهواره بومی «ثریا» در رسانه‌های اروپایی و آمریکایی

به گزارش قدس آنلاین خبرگزاری «رویترز» با انتشار این خبر نوشت: ایران با موفقیت ماهواره ثریای خود را به مدار زمین پرتاب کرد، اقدامی که احتمال می‌رود نگرانی‌های غرب درباره برنامه هسته‌ای تهران را افزایش دهد.

رویترز در ادامه اعلام کرد: این ماهواره که توسط آژانس فضایی تحقیقاتی غیرنظامی ایران در حال توسعه است، در مدار ۷۵۰ کیلومتری (۴۶۶ مایل) قرار گرفت که بالاترین مدار موفقیت‌آمیز ایران است.

خبرگزاری «اسپوتنیک» نیز با پوشش این خبر اعلام کرد: ایران ماهواره ثریا را با موفقیت به مدار فرستاد. این اولین بار است که ماهواره ساخت ایران با موفقیت در مداری بالای ۵۰۰ کیلومتر قرار می‌گیرد.

این رسانه روس افزود:‌ سازمان فضایی ایران اعلام کرد که این ماهواره توسط ماهواره‌بر قائم ۱۰۰ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فضا پرتاب شده است.

تارنمای خبری «فرانس۲۴» نیز با بازتاب خبر پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره بومی ایران، نوشت: این موضوع نگرانی غرب درباره بهبود موشک‌های تهران را تشدید کرده است.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیز گزارش داد که ایران امروز (شنبه) ماهواره‌ای را با موفقیت‌ به بالاترین مدار خود پرتاب کرد.

این خبرگزاری آمریکایی در ادامه نوشت: این موضوع تنها چند روز پس از حمله هوایی ایران و پاکستان به کشورهای یکدیگر صورت می‌گیرد و همچنین این اعلامیه در حالی منتشر می‌شود که تنش‌ها در خاورمیانه به دلیل تداوم جنگ [رژیم] اسرائیل در نوار غزه گسترش یافته است.

آسوشیتدپرس در ادامه عنوان می‌کند که این پرتاب بخشی از برنامه فضایی سپاه پاسداران در کنار برنامه فضایی غیرنظامی ایران بوده است.

شبکه خبری «ای‌بی‌سی‌نیوز»، خبرگزاری فرانسه، روزنامه «واشنگتن پست»، خبرگزاری «آناتولی» ترکیه و بسیاری از رسانه‌های اروپایی و آمریکایی دیگر نیز خبر پرتاب ماهواره بومی ثریا که توانست رکورد کشورمان در پرتاب ماهواره به ارتفاع را جابه‌جا کند، بازتاب دادند.

 «ماهواره ثریا» یک ماهواره ایرانی از سری ماهواره‌های تحقیقاتی ساخت پژوهشگاه فضایی ایران است که صبح امروز با «ماهواره‌بر قائم ۱۰۰» که حاصل تلاش نخبگان و دانشمندان نیروی هوافضای سپاه است، سفر خود به مدار ۷۵۰ کیلومتری زمین را با موفقیت پشت‌ سر گذاشت تا یک رکورد تازه در حوزه قرارگرفتن ماهواره در ارتفاع جدید را به ثبت برساند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.