تحولات منطقه

۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۷
کد خبر: ۹۶۸۰۲۵

فرماندار پردیس گفت: به دلیل برودت هوا و شرایط آب و هوایی منفی ۷ درجه، مدارس این شهرستان فردا سه‌شنبه ۸ اسفندماه به‌صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

مدارس پردیس غیرحضوری شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین محسن قضاتلو فرماندار شهرستان پردیس دقایقی پیش در جمع خبرنگاران از غیرحضوری شدن مدارس شهرستان پردیس خبرداد و اظهار کرد: مدارس شهرستان پردیس فردا سه‌شنبه ۸ اسفندماه در دو نوبت صبح و عصر غیرحضوری برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون دمای هوا منفی ۴ درجه و در نیمه شب به منفی ۷ درجه خواهد رسید، گفت: با توجه به شرایط جوی و همچنین برودت هوا و برای حفظ سلامت دانش آموزان، معلمان و مربیان، مدارس شهرستان در دو نوبت برای تمام مقاطع غیرحضوری برگزار خواهد شد.

فرماندار پردیس اذعان کرد: با توجه به افت شدید دما شهروندان نسبت به رعایت الگوی مصرف گاز اقدام کرده تا دیگر هم‌وطنان نیز از این نعمت بی‌بهره نباشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha